Prisma neemt de ondersteuning van cliënten van Buro Atlantis Zorg over

Datum: 19 sep 2018Onderwerp: Nieuws

Met ingang van 17 september 2018 neemt Prisma de zorgactiviteiten over van het recent failliet gegaan Buro Atlantis Zorg, gevestigd in Dongen.

Logo Baz

Atlantis Zorg is actief in Midden- en West Brabant en verleent (ambulante) ondersteuning aan cliënten die vallen onder de WMO en Jeugdwet. In de gemeenten waar Atlantis Zorg actief is, heeft Prisma voor de WMO en Jeugdwet reeds overeenkomsten afgesloten.

Dit betekent dat we ondersteuning gaan verlenen aan de ruim 200 bestaande (ambulante) cliënten van Atlantis Zorg. Daarnaast komen de 16 begeleiders van de cliënten in dienst van Prisma. 

Atlantis Zorg is een bekende organisatie voor Prisma waar wij al lokaal mee samenwerken.

Prisma kan met deze overname de bestaande vertrouwde kwaliteit van zorg continueren doordat deze naadloos aansluit bij de wijze waarop Prisma die dagelijks geeft. 

Om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen worden er op korte termijn bijeenkomsten georganiseerd door Prisma voor de betreffende cliënten en medewerkers. Met de betrokken gemeenten worden op korte termijn afspraken gemaakt over de continuering van de ondersteuning. 

Prisma -logo -rgb

Bel ons!088 7702200