Sterk in je werk week

Datum: 10 sep 2018Onderwerp: Nieuws

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier werken, zich ontwikkelen en regie houden op hun eigen loopbaan. Daarom doen wij mee aan de 'Sterk in je werk week' van Transvorm.

Sterkinjewerk -week _illustratieMet plezier werken  vinden wij belangrijk bij Prisma
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier werken, zich ontwikkelen en regie houden op hun eigen loopbaan. Wij bieden onze medewerkers diverse mogelijkheden om zich te blijven ontplooien. En wij zetten ook graag onze deuren open voor externe zorgmedewerkers tijdens de sterk in je werk week!

Sterk in je werkweek
De zorgsector verandert en personeelstekorten lopen op. Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Van 19 t/m 23 november organiseert Transvorm de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen.

Prisma doe mee
Prisma wil samen met andere werkgevers in de regio bijdragen aan een aantrekkelijke werkomgeving en leerklimaat. Tijdens de Sterk in je Werk-week heeft Prisma twee dagdelen beschikbaar gesteld voor twee activiteiten voor medewerkers van andere organisaties:

Activiteit 1: Workshop Weerbaarheid
Hoe ben je weerbaar tegen agressie?  In deze workshop staan we stil bij verschillende vragen; Wat is agressie? Waarom gebruikt men het? Hoe kun je je er op voorbereiden? Wat kun je voorkomen? En wat zou je kunnen doen als het toch fysiek wordt?  Goed om daar samen eens bij stil te staan.

Data: 22 november 2018

Tijd: 9.00 uur - 13.00 uur

Locatie: Biezenmortel

Contactpersoon: Stan Spruijt

Ruimte voor aantal deelnemers: 10 personen

Activiteit 2: Workshop Keramiek en kaarsen maken
Altijd al willen weten hoe kaarsen en keramiek wordt gemaakt? Tijdens de workshop ga je in ons atelier samen met cliënten van Prisma kaarsen en keramiek maken. Beleef dit creatieve proces waarin samenwerken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten de boventoon voeren.

Data: 23 november 2018

Tijd: 9.00 -12.30 uur

Locatie: Activiteitencentrum Paspartoe, Professor Zeemanweg 16, Waalwijk

Contact persoon: Idja Marasabessy

Ruimte voor aantal deelnemers: maximaal 7 personen

Aanmelden voor een activiteit van Prisma? 
Dit kan vanaf 10 september via  www.sterkinjewerkweek.nl op deze website zie je uiteraard ook een overzicht van de activiteiten van andere organisaties.

Bel ons!088 7702200