Twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht van Prisma

Datum: 12 jun 2018Onderwerp: Nieuws

Met ingang van 1 juli heeft Prisma, zorg en dienstverlening aan mensen met een beperking in Brabant, twee nieuwe leden in de Raad van Toezicht: Jérôme Verhagen en Roel Goffin.

Jerome -verhagen -08Jérôme Verhagen wordt daarbij tevens benoemd als voorzitter, waarmee hij Lambert van Nistelrooij vervangt. De heer van Nistelrooij treedt af na het vervullen van de volle termijn.

Verhagen heeft verschillende directiefuncties vervuld bij Philips. Op dit moment heeft hij verschillende toezichtfuncties bij bedrijven en instellingen.

 

Roel GoffinRoel Goffin heeft als aandachtsgebied financiën. Hij is bestuurder bij Zuyderland en vervult eveneens verschillende toezichtfuncties. Goffin vervangt Pier Holtrop die ook statutair aftreedt vanwege het verlopen van zijn termijn.

De Raad van Toezicht van Prisma is zeer ingenomen met de benoeming van deze nieuwe leden. Zij brengen vanuit hun achtergrond veel kennis en ervaring in en kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere strategische ontwikkeling van Prisma.

 

Bel ons!088 7702200