Uit eten in de kapel van WVZ Huize Limburgstraat

Datum: 7 nov 2013Onderwerp: Nieuws

Het zal je maar gebeuren, staan er ineens twee vrijwilligers bij je voor de deur die vragen of ze maandelijks van onze ruimte in de kapel gebruik mogen maken. Ze willen het omtoveren tot restaurant waarin 'onze' cliënten, maar ook ouderen en alleenstaanden uit de buurt tegen een geringe vergoeding kunnen komen eten.

Uitetenbij WVZhuizelimburgstraat

Kees de Kuiper en Jacqueline Petersen organiseren al langere tijd een avondje 'eten bij Kees' in een wijkgebouw in de buurt maar wilden dit graag uitbreiden. Tegen zo'n aanbod kan ik natuurlijk geen nee zeggen.

En na al enkele keren de enthousiaste verhalen van cliënten gehoord te hebben ben ook ik onlangs aan tafel geschoven en heb mij laten verrassen met een goed verzorgd drie gangen menu.

Ook aan de aankleding wordt gedacht, tafels zijn feestelijk gedekt.

Maar vooral leuk was de sfeer en het gevoel van 'erbij horen' dat er in 'het restaurant' hing. Cliënten en mensen uit de wijk die gezamenlijk aan tafel zitten en elkaar daar echt ontmoeten. Een echte aanrader.

Tijdens het eten bij Kees is er ruimte voor maximaal 25 personen, wie belangstelling heeft en ook eens mee wil eten kan tegen een geringe vergoeding aansluiten. Wel graag van te voren aanmelden.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met WVZ Huize Limburgstraat.

Lisette van der Vliet
Teamleider

Bel ons!088 7702200