foto wmo kick off 20190124_085620.jpg

Bron: Waalwijker | maart 2019

Balade zet 30 maart deuren wijd open 

BaLaDe is een multifunctioneel centrum waar het goed toeven is voor bewoners en organisaties gericht op wonen, wel-zijn, zorg en gezondheid. Redenen genoeg om dat zaterdag 30 maart tijdens een open dag feestelijk uit te dragen. De open dag duurt van 11.00 en 15.00 uur.

Iedere organisatie in BaLaDe streeft ernaar om laagdrempelig en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Voor mensen uit de wijken Baardwijk, Laageinde en de Hoef,maar eigenlijk voor héél Waalwijk. In die zin is BaLaDe te beschouwen als een groot dorpsplein. De BaLaDe-gebruikers willen vindbaar en uitnodigend zijn voor mensen die hulp nodig hebben of zelf een steentje willen bijdragen, kansen willen krijgen tijdens re-integratie en zinvol bezig zijn om te leren en te ontspannen. BaLaDe wil een plek zijn waar mensen aangemoedigd worden om op een fijne manier samen bezig te zijn. Waar ze graag naartoe komen. BaLaDe gaat over SAMEN: samen wonen, samen werken, samen leren, samen spelen en samen leven.

Drie dames uit het bewonerscomité BaLaDe treden samen met drie dames van Place to Bieb tijdens de open dag op als gastvrouwen bij de ingangen. Zij ontvangen de bezoekers en reiken plattegronden en tempelkaarten uit. De drie ingangen van BaLaDe zijn geopend: de hoofdingang, die in de vleugel bij Mikz en de ingang van basisschool Baardwijk (op het schoolplein).

 

Ons Winkeltje Balade

Bezoek 'Ons Winkeltje'

BaLaDe is trots op ‘Ons Winkeltje’ dat wordt gerund door vrijwilligers en cliënten van Prisma. Hier kun je terecht voor een ruim assortiment aan cadeauartikelen, woonacces- soires, lifestyleartikelen, overheerlijke jam en honing in bij- zondere smaken. Het assortiment wordt geleverd door Pot- vol, Pastel en Naturel, Jolanda’s Honinghuisje en PaspARToe.
Lees het nieuwsbericht hier verder over 'Ons Winkeltje'
Hospice

Maak kennis met het team van het hospice

Een betrokken team zorgt ervoor dat cliënten alle zorg krijgen die ze nodig hebben. Zij zijn er dag en nacht voor ondersteuning. Ook tijdens de opendag is ons team aanwezig. En ben je welkom om kennis te maken met het hospice.
Lees het nieuwsbericht verder in de Waalwijker