Actueel 3 Computer
Jac4

Lid Raad van Bestuur verlaat Prisma

3 april 2019 - Jac de Bruijn, lid Raad van Bestuur Prisma, heeft in goed overleg met de Raad van Toezicht besloten met ingang van 1 augustus 2019 de organisatie te verlaten.

Jac werd in 2015 lid Raad van Bestuur. Samen met Jaap de Bruin, voorzitter Raad van Bestuur, heeft hij zich ingezet voor de cliënten en medewerkers van Prisma. De komende tijd gaat Jac zich richten op maatschappelijke zorg ontwikkelingen buiten Prisma. De Raad van Toezicht zal de werving starten voor een nieuw lid Raad van Bestuur en in de tussentijd zal Jaap de Bruin de continuïteit waarborgen in het dagelijks bestuur.

Prisma is een organisatie die met name in Noord-Brabant dagelijks ondersteuning biedt aan ruim 2000 mensen met een beperking. We doen dit met medewerkers en vrijwilligers die verder kijken dan de standaard zorg. Zij dragen zorg voor het feit dat persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten leidend zijn. Op deze manier is er zoveel mogelijk eigen regie en mogelijkheid tot een waardevolle plek in de samenleving voor mensen met een beperking.