Heeft u een kind met een verstandelijke beperking? Of zorgt u voor iemand met een verstandelijke beperking? Dan weet u hoe belangrijk goede zorg voor hen is.

Goede zorg die verder reikt dan het invullen van de dagelijkse levensbehoefte. Uw kind, familielid, vriend of cliënt verdient een waardevol leven. Een leven met aandacht voor en ondersteuning bij persoonlijke behoeften, mogelijkheden én ontplooiing van talenten. Wij staan voor deze zorg. Wij heten uw kind, familielid, vriend of cliënt van harte welkom! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

De vijf stappen voor het verkrijgen van de juiste zorg en ondersteuning:

Aanmelding

Aanmelding

U bent op zoek naar zorg en ondersteuning voor uw kind, familielid, vriend of cliënt. U belt met Entree en krijgt een persoonlijke klantbegeleider.

Lees meer >
Intake

Intake

Uw klantbegeleider bekijkt samen met u de vraag naar zorg. En bekijkt hoe en waar Prisma deze zorg en ondersteuning kan bieden. Eventueel wijst hij door naar een andere zorginstelling.

Lees meer >
Ondersteuningsplan

Ondersteuningsplan

Uw klantbegeleider stelt samen met u een Persoonlijk Ondersteuningsplan (POP) op voor uw kind, familielid, vriend of cliënt. Hierin staat hoe we gezamenlijk invulling geven aan zorg. Het uitgangspunt: de persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten.

Lees meer >
Plaatsing

Plaatsing

Uw klantbegeleider doet u een aanbod waar uw kind, familielid, vriend of cliënt de juiste zorg en ondersteuning kan krijgen. Hij nodigt u uit voor een persoonlijke kennismaking op de desbetreffende locatie.

Lees meer >
De zorg

De zorg

De zorg en ondersteuning gaat van start. Op basis van het Persoonlijk Ondersteuningsplan dat samen met u en uw kind, familielid, vriend of cliënt is opgesteld. Dit plan actualiseren we elk jaar.

Lees meer >

De juiste zorg in vijf stappen

Widget3

 Speel video

widget

Bel ons!088-770 2200