Voor wie?
Mensen met autisme, meervoudig complexe beperking, (licht) verstandelijke beperking, dagbehandelgroep voor kinderen, ondersteuners van het horecagedeelte in de BaLaDe
Doelgroep
Kinderen
Jong volwassenen
Volwassenen
Soort zorg
Dagbesteding

Balade Dagbehandelgroep

BaLaDe is een multifunctioneel gebouw met onder andere een dagbehandelgroep, appartementen een hospice en een horecagelegenheid. Op deze pagina vind je informatie over de dagbehandelgroep.

Orthopedagogisch dagcentrum

De dagbehandelgroepen van Prisma bieden specialistische diagnostiek, ontwikkelingsstimulering en behandeling aan kinderen met een (cognitieve) ontwikkelingsachterstand en/of opvoedingsproblemen, en hun gezin/systeem. Doel is de ontwikkeling van het jonge opgroeiende kind te optimaliseren.

De groep is gevestigd in een multifunctioneel gebouw, waar zich onder meer een basisschool, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal bevinden. Er wordt onderling intensief samengewerkt en de kinderen nemen deel aan gezamenlijke activiteiten.  

 

Bekijk het volledige zorgaanbod voor Kind en Gezin hier!

BaLaDe is een multifunctioneel gebouw met onder andere een dagbehandelgroep, hospice, appartementen en een horecagelegenheid.

Wil je ook de overige webpagina's bekijken van Balade, klik dan hieronder.

Foto's van de locatie

Bekijk de omgeving

Bereikbaarheid

BaLaDe 4
5142 XW Waalwijk

Routebeschrijving
widgetwidget

Bel ons!088 7702200