Voor wie?
Mensen met een (licht) verstandelijk beperking, autisme, meervoudig complexe beperking
Doelgroep
Volwassenen
Soort zorg
Wonen
Wooninitiatieven

Dr. Kuyperstraat is een particulier wooninitiatief voor mensen met een (licht) verstandelijk beperking, autisme, meervoudig complexe beperking.

Het project is een samenwerking tussen het particulier wooninitiatief SIZOO en Prisma. Er zijn veertien apartementen waarvan één appartement gebruikt wordt als steunpunt. De appartementen zijn verspreid door de straat. De aanblik is dat het eengezinswoningen zijn, waarvan de benedenverdieping een appartement vormt en de bovenverdieping ook. Er is een woonkamer met een keukenblok. De woning is rolstoeltoegankelijk en heeft een tuin. De appartementen hebben een huiskamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een grote badkamer met toilet. De woning ligt In het centrum van de wijk Heuvel (nieuwbouw).

Denkt u na over de toekomstige woon- en zorgsituatie van uw kind en zou u samen met andere ouders/verwanten zelf een wooninitiatief / ouderinitiatief willen opzetten? Dan kan Prisma u deskundige begeleiding bieden bij het organiseren én realiseren van een particulier wooninitiatief. Kijk voor informatie hier.

Foto's van de locatie

Bekijk de omgeving

Bereikbaarheid

dr. Kuyperstraat 15
4812 KK Breda

Routebeschrijving
widget

Bel ons!088 7702200