Voor wie?
Mensen met een (licht) verstandelijke beperking
Doelgroep
Volwassenen
Soort zorg
Wooninitiatieven

De Fazantenlaan is een particulier wooninitiatief voor mensen met een (licht) verstandelijke beperkingen en draagt de naam 'Fazantennest'.

Het pand is eigendom van de woningstichting en wordt gehuurd door de bewoners. Bewoners kunnen gebruik maken van collectieve maaltijden die vers worden gekookt binnen de voorziening. Deze kunnen gezamenlijk genuttigd worden maar dit kan ook individueel op het appartement.
De begane grond heeft drie slaapkamers. Op de eerste verdieping zijn drie appartementen. Er is een huiskamer (tilsysteem), keuken en sanitair (aangepast voor cliënten met een ernstige lichamelijke beperking) op de begane grond, hobby en opslagruimte op de eerste verdieping, lift aanwezig. Het is rolstoeltoegankelijk en er is een tuin. De appartementen hebben een zit-/slaapkamer, keukenblok, sanitair en balkon. De Fazantenlaan ligt aan de rand van het dorp in de buurt van uitvalswegen, gelegen bij een school en verzorgingsflat.

Denkt u na over de toekomstige woon- en zorgsituatie van uw kind en zou u samen met andere ouders/verwanten zelf een wooninitiatief / ouderinitiatief willen opzetten? Dan kan Prisma u deskundige begeleiding bieden bij het organiseren én realiseren van een particulier wooninitiatief. Kijk voor informatie hier.

Foto's van de locatie

Bekijk de omgeving

Bereikbaarheid

Fazantenlaan 44
4921 VC Made

Routebeschrijving
widget

Bel ons!088 7702200