Logeergezin gezocht voor Pim*

Wij zoeken een fijn logeeradres in de buurt van Breda voor onze zoon Pim*. Voor een paar nachtjes per jaar.

Pim is een lief, vrolijk jongetje van 3 jaar, in augustus wordt hij 4. Pim heeft autisme en een ontwikkelingsachterstand, waardoor hij functioneert als een kind van tussen de 8 en 13 maanden. Hij kan nog niet praten, maar communiceert door je mee te nemen naar een bepaalde plek en je hand een bepaalde richting in te duwen.

Hij is door zijn achterstand ook nog niet zindelijk en moet verzorgd worden als een baby. (wassen, aankleden etc).

Eten en drinken: 
Warm eten gaat nog niet, maar hij eet wel goed zijn brood en fruit. Hij drinkt graag sap, ranja of fruitdrink. Met een snoepje of koekje kun je hem zeker blij maken.

Slapen:
Pim slaapt goed in een afgesloten bed of slaapplaats. Als er geen afsluitbaar bed beschikbaar is, hebben wij een tentje wat over een matras gezet kan worden. Pim slaapt over het algemeen de nacht goed door en is meestal ook niet vroeg wakker. Voordat hij in slaap valt, kan hij wel even trappelen en gillen in bed, maar hij is niet verdrietig. ’s Nachts wordt hij heel af en toe wel eens wakker, maar ook dan is hij meestal niet verdrietig. Pim slaapt in een slaapzak.

Activiteiten:
Buiten spelen, rondrennen, klauteren, fysieke spelletjes (Sherbourne, kietelspelletjes) doet hij graag. Bij het buitenspelen moet er op gelet worden dat hij geen zand eet, dit doet hij nogal vaak. Hij kan niet samen met andere kinderen spelen, maar meestal wel ernaast.
Pim is een vrolijk en lief ventje. Maar kan boos of verdrietig worden als hem iets lukt niet. Wanneer hij iets niet mag, kan hij reageren door te knijpen of bijten. Hier heeft hij ook een bijtring voor om zijn nek. Op deze momenten moet je hem zijn bijtring aanbieden. Als Pim gefrustreerd is omdat het hem niet lukt, kun je hem het best afleiden met ander speelgoed. Pim wordt rustig van lichtjes in een stille ruimte. Hij gaat ook graag in bad of de douche. Alles met water is leuk!

Wil je het logeergezin voor Pim worden? Of wil je meer informatie ontvangen?
Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Saskia de Graauw of Nicole Hendriks via: 

     Email: sdegraauw@prismanet.nlTelefoon: 06-10307450

     Email: nhendriks@prismanet.nlTelefoon: 06-54654236

 

*vanwege privacyoverwegingen is de naam Pim fictief