Over Prisma

Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We zijn een gastvrije en moderne organisatie. Hebben hart voor onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en onze omgeving. En bieden zorg die verder reikt dan het invullen van de dagelijkse levensbehoeften. Benieuwd? Voel je welkom bij Prisma!

Organisatie

Organisatie

Prisma kent een tweehoofdige Raad van Bestuur, Jaap de Bruin (voorzitter) en Jac de Bruijn (lid). De Raad van Bestuur legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht is samengesteld uit leden die onafhankelijk zijn van de Raad van Bestuur en van externe en interne belangenhouders.

Lees meer >
Projecten binnen Prisma

Projecten binnen Prisma

Bij Prisma zijn we omgevingsbewust. We volgen ontwikkelingen in de zorg en in de maatschappij en spelen daarop in. Dat betekent dat we werken aan verschillende projecten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij al die ontwikkelingen.

Lees meer >
Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te helpen. U kunt bijvoorbeeld vrijwilliger worden bij Prisma of een gift overmaken via Prisma Vrienden. Ook kunt u zich aanmelden als logeergezin. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Kortom legio mogelijkheden om een steentje bij te dragen.

Lees meer >

Bel ons!088-770 2200