Kernwaarden

Prisma wil dat mensen met een verstandelijke beperking een waardevol leven kunnen leiden. En dat haar cliënten, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners zich welkom voelen bij de organisatie. Daarom hanteren we vier belangrijke uitgangspunten.

Aangaan
De wil om het goede te doen voor de ander zit in onze genen. We gaan situaties niet uit de weg, maar gaan ze juist aan. Dit doen we vanuit onze betrokkenheid bij het wel en wee van de cliënt en onze collega's.

Erbij Horen
Je hoort erbij: zo kijken we bij Prisma naar ieder mens. We willen dat onze cliënten ervaren dat zij ertoe doen. Dit geldt ook voor onszelf, als medewerkers van Prisma. Samen zijn we de organisatie. Iedere medewerker verdient aandacht van zijn leidinggevende en collega's. Kan meedenken over ontwikkelingen en levert een bijdrage aan zinvolle en zichtbare zorg.

Verantwoord
Verantwoorde zorg, daar kunnen onze cliënten op rekenen. Met onze kennis, kunde en ervaring maken we dat waar. Daarbij houden we rekening met geldende regels en richtlijnen. De kaders vanuit de organisatie geven ons richting en ruimte. We houden balans tussen mogelijkheden en verantwoordelijkheden.

Eigentijds Wijs
Keer op keer bewijzen we dat we geëffende paden durven te verlaten. Daarbij vertrouwen we op onze kennis en ervaring en werken op onze eigen en moderne manier. We blijven altijd zelf nadenken en gaan voorbij aan de zorgvraag als dat nodig is. We kiezen voor een intensief contact met de cliënten en hun omgeving.

Bel ons!088 7702200