Familiezorg

In 2012 maakt Prisma kennis met Familiezorg. Een bewezen methode die steeds meer terrein wint in Nederland. De combinatie van onze kennis, core business en kunde maakt dat de methode ook voor Prisma een waardevol instrument kan zijn. De belangrijkste argumenten om het te implementeren in onze zorg:

  • Het sluit aan bij de missie en kernwaarden van Prisma. We willen bijdragen aan het levensgeluk van de cliënt. De familie en het netwerk van de cliënt spelen hier een belangrijke en vaak grote rol in. Zij zijn nauw betrokken bij het zorgproces en daarom vinden wij het belangrijk vanaf de start een goede band te hebben met elkaar.
  • Er wordt preventief gewerkt aan de relatie tussen de familie/netwerk, de cliënt en medewerkers van Prisma in plaats van achteraf, na bijvoorbeeld een incident wanneer de emoties al hoog opgelopen zijn.
  • Het is een bewezen methode, we maken een kwaliteitsslag naar cliënten en hun netwerk door meer betekenis te geven aan de relatie.
  • We zijn ons bewust van onze rol als formele zorgaanbieder en we anticiperen op de veranderingen in de zorg omtrent formele en informele zorg.

Laatste nieuwsberichten over famililezorg

Bel ons!088 7702200