Anouk zoekt logeergezin

We zijn op zoek naar een logeergezin waar Anouk één weekend in de maand kan gaan logeren. De voorkeur gaat uit naar een gezin in de omgeving van Loosbroek.

Anouk Zoekt Logeergezin

Anouk is 9 jaar oud en heeft een matig verstandelijke beperking in combinatie met autisme. Haar ontwikkelingsleeftijd ligt rond de 4 jaar. Ze heeft epilepsie, maar is al een aantal jaren aanvalsvrij.

Anouk is een gezellige meid, die het fijn vindt om buiten te zijn. Haar hobby’s zijn paardrijden en zwemmen. Het lukt haar om zichzelf voor korte momenten te vermaken. Het is belangrijk dat hierin een balans tussen inspanning en ontspanning aangebracht wordt.

We zoeken een warm logeergezin. Het is belangrijk dat je als logeerouder de nodige structuur en duidelijkheid aan Anouk kan bieden. Ervaring in het omgaan met kinderen met een beperking is een pré.  

Wil je het logeergezin voor Anouk worden? Of wil je meer informatie ontvangen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Kitty Schipperheijn via: kschipperheijn@prismanet.nl of via het telefoonnummer: 06 23 73 10 20

 

Bel ons!088 7702200