Medewerker Tuincentrum in Sonneveld

Voor een tuincentrum in Sonneveld zijn wij op zoek naar iemand die allerlei werkzaamheden in en rond het tuincentrum kan doen.

Bij Stichting Prisma staan we voor een loopbaan voor iedere cliënt.
Een trajectbegeleider kan hierbij ondersteunen Dit onbetaalde werk doe je met behoud van uitkering. Hieronder staan de werkplekken (vacatures) die we op dit moment voor jou hebben. Voorwaarde is dat je een indicatie van het CIZ hebt: begeleiding groep of begeleiding individueel. Heb je interesse in een vacature? Klik dan op 'Solliciteren op deze vacature' en vul het formulier in. We nemen dan binnen een week contact met je op. Dan kijken we samen met jou of de werkplek bij jou past. Als er meerdere kandidaten zijn dan gaan we kijken wie het beste bij de functie past. Heb je nog vragen mail dan naar vacatureloopbaan@prismanet.nl

Wat ga je doen?
Diverse werkzaamheden in en rondom het tuincentrum o.a: de winkel aanvegen, stellingen schoonmaken, planten prijzen, tuinonderhoud buiten (zoals schoffelen, onkruid verwijderen) en het uitpakken en prijzen van nieuwe spullen.

Wat zijn je werktijden?
Maandag tot vrijdag van 09.00-16.00 uur.
Parttime werken is ook mogelijk.
Er is altijd een groepsbegeleiding van Prisma aanwezig op de werkplek.

Wat moet je kunnen?
Praten
Kunnen luisteren
Op tijd komen
Aan afspraken houden
Alleen werken en samenwerken met collega's
Kunnen lopen, staan en bukken
Vriendelijk zijn tegen gasten en collega's
Verzorgd uiterlijk

Welke afspraken liggen vast?
Je moet een indicatie CIZ in bezit hebben. Met begeleiding groep of begeleiding individueel. Als je geen indicatie heb, wordt bekeken of we je kunnen helpen deze aan te vragen.
Je werkt met behoud van je uitkering.
Als je gebruik moet maken van het georganiseerd vervoer van Prisma, dan is het belangrijk dat je niet verder dan 10 km van de werk situatie af woont.

Informatie en Sollicitatie
E-mail: vacatureloopbaan@prismanet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bel ons!088 7702200