Logeerouders gezocht

Neem even de tijd om deze vacature door te lezen, we hebben je namelijk echt iets moois te bieden!

Heb jij nog een kamer vrij ?
Neem dan even de tijd om deze vacature door te lezen, we hebben je namelijk echt iets moois te bieden!

Prisma zoekt Logeerouders
Als logeergezin neem je de zorg voor een kind met een verstandelijke beperking tijdelijk over. Op deze manier kan zowel het kind als het gezin weer even rustig op adem komen. Vaak gaat om het een of twee weekenden per maand of een paar dagen opvang in vakantieperiodes. Dit wordt overigens helemaal naar de wensen en behoeften ingevuld van zowel het kind als het logeergezin.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gezinnen, bij voorkeur woonachtig in Noord-Brabant, die een kind met een beperking een prettige logeerplek kunnen bieden. Als logeerouder sta je achter onze zorgvisie en kernwaarden en weet je deze te vertalen in de dagelijkse ondersteuning richting het kind. Je werkt oplossingsgericht, geduldig, adequaat en doordacht. Je kunt goed relativeren en bezit een gezonde dosis humor. Kortom, jij kan een kind met een beperking het gevoel te geven dat het erbij hoort in het gezin.

Wat bieden wij?

  • Per etmaal ontvang je een vergoeding voor de opvang.
  • Begeleiding en ondersteuning.

Werktijden
Doorgaans is een  weekend van vrijdag 19.00 uur tot zondag 17.00 uur. In goed overleg kan dit ook anders ingevuld worden.

Interesse?
Als je je interesse kenbaar hebt gemaakt, wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om een intake gesprek te plannen met twee Prismamedewerkers. Na de intake vindt er een uitgebreide screening plaats en word je als logeerouder aangemeld voor de training. Deze training draagt ertoe bij dat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de komst van een logé.

Een verklaring van goed gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Informatie
Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact op met Kitty Schipperheijn, teamleider, telefoonnummer 06-23731020 of met Prisma Entree, telefoonnummer 0800-235 774762e en vraag naar Astrid Lathouwers of Karin Franken.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?
Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@prismanet.nl onder vermelding van vacaturenummer 14-Logeerouder.

 

Bel ons!088 7702200