Philou is op zoek naar pleegouders

Ik ben een meisje van 13 jaar oud en heb een licht verstandelijke beperking. Ik hoop dat ik in een gezin terecht kom waar ik mezelf verder mag ontwikkelen en mag opgroeien.

Pleeggezin Gezocht Prisma Kl

Ik ben een vrolijk en gezellig meisje. Ik vind het fijn dat mijn pleegouders in de buurt zijn om sturing te geven. Ik ben gewend om veel dingen zelf te doen en daardoor heb ik nog niet alles even goed geleerd, bijvoorbeeld op het gebied van mijn persoonlijke verzorging. Als je met mij afspraken maakt, weet ik beter wat er van mij verwacht wordt en dan kan ik mij daar ook aan houden.

Wat zoek ik:
Ik ben op zoek naar een pleeggezin, waar ook eventueel al kinderen wonen, waar ik mag opgroeien en mezelf mag ontwikkelen tot een jonge vrouw. Waar ik zelf kan en mag zijn. 

Een warm gezin die leuke activiteiten ondernemen en mij op een positieve manier kunnen ondersteunen en stimuleren.

Het is belangrijk dat mijn pleegouders stevig in hun schoenen staan. Dat zij sturing kunnen geven tussen het contact met mijn familie en mij.

Hoe word je mijn pleegouder?
De teamleider komt bij je thuis voor een intakegesprek.  Er vindt een uitgebreide screening plaats om pleegouder te zijn.

Ben je geïnteresseerd, benieuwd of wil je meer informatie, twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Kitty Schipperheijn via kschipperheijn@prismanet.nl of via het telefoonnummer: 0623731020. Bekijk ook de veel gestelde vragen op deze website

Word jij mijn nieuwe pleegouder?

 

widgetwidget

Bel ons!088 7702200