Vrijwilliger voor kleine uitstapje en een kopje koffie

Rine is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om met hem kleine uitstapjes te maken of die gewoon op de koffie komt. Rine is 57 jaar en loopt met een rollator. Voor langere afstanden is hij afhankelijk van een rolstoel.

Hij kan niet praten maar houdt er wel van om met andere mensen om te gaan. Zeker als hij je wat beter leert kennen. In het begin zal het daarom vooral gaan om koffiedrinken thuis. Als het vertrouwen van beiden kanten groeit kan dit uitgebreid worden naar activiteiten elders. Rine zoekt daarom iemand die het naast de bezoekjes ook leuk vindt om met hem kleding of, bijvoorbeeld met Sinterklaas, cadeautjes te gaan kopen. Kort samengevat zoeken hij dus een zorgzaam persoon die Rine extra persoonlijke aandacht kan geven.

Rine woont in Biezenmortel op het Landpark Assisië. Voor eventuele reiskosten geldt een vergoeding van € 0,29 per kilometer. Als vrijwilliger krijg je begeleiding van zijn verzorgers. Mocht je belangstelling hebben om Rine die extra persoonlijke aandacht te geven, dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Prisma hecht veel waarde aan vrijwilligers en laat dat ook blijken door hen uit te nodigen voor personeelsfeesten en een eindejaarsmarkt. Prisma biedt ook deskundigheidsbevordering aan en je bent verzekerd tegen eventuele schade die zich onverhoopt tijdens het vrijwilligerswerk voor kan doen. Alle afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.

Heb je aanvullende vragen of wil je uitgenodigd worden voor een kennismaking. Neem dan contact op met Rowena Oerlemans via een mailtje: rvanabeelen@prismanet.nl. 

Bel ons!088 7702200