Servicepunt vrijwilligers

Als vrijwilliger maak jij het verschil! We willen het voor jou dan ook zo goed mogelijk regelen en voor je klaar staan wanneer er vragen zijn. Daarom is het ‘Servicepunt Vrijwilligers Prisma: van, voor en door vrijwilligers’ opgericht.

Servicepunt Vrijwilligers Logo _v 4def _payoff

 

Wat kan het ‘Servicepunt Vrijwilligers’ voor jou betekenen.

  • Je kunt er terecht wanneer je praktische vragen hebt over bijvoorbeeld reiskostenvergoedingen, verzekeringen en vacatures.
  • Je kunt er terecht voor advies wanneer je tegen zaken aan loopt die niet goed gaan.
  • Je kunt er terecht voor bemiddeling bij bijvoorbeeld klachten of conflicten.
  • Ten slotte behartigt het Servicepunt jouw belangen.

Bekijk ook onze brochure 'als vriiwilliger maak jij het verschil'

 Graag stellen wij onze vrijwilligers van het servicepunt aan je voor. 

WP_20160705_001.jpg

 Elly Verboven

{hidden}Sinds juni 2014 vrijwilliger bij Prisma. Voorheen 36 jaar werkzaam geweest bij Prisma en haar voorlopers, de laatste 25 jaar als leidinggevende binnen de dagbesteding. Ik heb  me als vrijwilliger aangemeld omdat ik graag betrokken wil blijven bij cliënten, medewerkers en de zorg die Prisma levert. Als vrijwilliger kun je vaak net iets extra’s doen voor cliënten, medewerkers of bepaalde projecten. 

Het bevalt me prima en ik vind dat de organisatie Prisma, oog en oor heeft voor cliënten, hun netwerk, medewerkers, vrijwilligers en alle andere betrokkenen. Even voorstellen

  •  

 

 

 

 

 

 

WP_20160705_002.jpgThea van Gurp

{hidden}Na vele jaren werken bij Prisma ben ik vanaf september 2015 vrijwilliger geworden. Ik vind het leuk om als vrijwilliger iets te mogen betekenen voor de cliënten maar zeker ook voor de organisatie van Prisma.
Het is goed om te zien dat er al vele vrijwilligers zijn die op wat voor manier dan ook hun "steentje" bij dragen aan het wel en wee van de cliënten.

Net dat ene kleine beetje extra wat je als vrijwilliger kunt geven voelt ook voor mij prima en ik wil dat graag doen bij een organisatie als Prisma die voor vele dingen open staat.

Ik vind het leuk om zeker ook in wat projecten mee te mogen blijven denken en doen. Zo ook nu met het starten van het servicepunt vrijwilligers Prisma. Het is goed om elkaar te vinden op allerlei manieren en met elkaar in contact te blijven en ik denk dat dat via dit servicepunt een stap in de goede richting is. Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

TonBrouwers.jpg

Ton Brouwers

{hidden}Mag ik me even voorstellen. Ik ben Ton Brouwers, Ik heb zo ongeveer mijn hele werkzame leven gewerkt met mensen met een beperking. Vanuit die ervaring werd ik gevraagd om me in te gaan zetten voor meer erkenning van mensen met een verstandelijke beperking, ook al, omdat mijn zwager cliënt was bij Huize Assisie. Vanuit die situatie ben ik na de fusie in de Centrale Cliënten Raad gekomen. Door het wegvallen van een aantal leden van die raad, werd ik plotseling tot voorzitter gebombardeerd, wat ik totaal 14 jaar ben geweest, met veel genoegen. 2 jaar geleden ben ik daarmee gestopt, en heb toen aan de RvB gevraagd of ik nog elders de stichting, en dus de cliënten van dienst kon zijn. Uiteindelijk is dat geworden, het mede opzetten van een vrijwilligers servicepunt, van – voor en door vrijwilligers. Ik hoop, dat dit project leidt tot een goede samenwerking tussen beroepskrachten en vrijwillige medewerkers, voor de cliënten. Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

toon2.jpgToon van Ham

{hidden}Ik ben Toon van Ham en al zeer lang intensief bezig met vrijwilligerswerk, zowel zelf doen als de organisatie ervan. Prisma heeft mij opdracht gegeven het Servicepunt  Vrijwilligers Prisma op te starten. De maatschappelijke betrokkenheid van vrijwilligers boeit me en waar nodig wil ik graag een handje helpen. Elke woensdag en bij speciale gelegenheden ben ik vrijwilliger bij Mierennest 7.Even voorstellen

  

 

 

 

Wil je een bijdrage leveren aan het Servicepunt? Heb je een concrete vraag met betrekking tot vrijwilligerswerk of wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Het maakt niet uit of je al bij Prisma werkt of nieuw bent. Het Servicepunt Vrijwilligers is te bereiken via vrijwilligers@prismanet.nl.

Bel ons!088 7702200