Aanbod

Wij bieden zorg aan mensen met alle soorten beperkingen en leeftijden. Ons aanbod is breed. Tijdens de aanmeldprocedure kijkt een persoonlijk klantbegeleider heel gericht hoe we uw kind, familielid, vriend of cliënt het beste kunnen helpen. Kiest u voor Prisma? Dan kunt u rekenen op goede zorg en een persoonlijke benadering.

Wij bieden de zorg vanuit de zorgdriehoek. De begeleider gaat samen met cliënt en netwerk aan de slag om ervoor te zorgen dat client zo gelukkig en zelfstandig mogelijk is in zijn leven. Dit doen we door te kijken en te praten over wat iemand al kan, wat iemand wil en hoe we hier meer van kunnen doen. Bij dit alles wordt waar mogelijk eigen netwerk betrokken zodat we het samen doen. Dit alles vanuit een relatie waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich serieus genomen voelt, gewaardeerd in zijn rol in de driehoek en tevreden over de samenwerking.

Kind en Gezin

Kind en Gezin

Ook mensen met een verstandelijke beperking doen graag mee aan het gewone maatschappelijke leven. Prisma ondersteunt hen daarbij. Wij gaan uit van wat een cliënt wel kan. De zorg bieden wij aan Kind en het gezin.

Lees meer >
Dagbesteding en Arbeid

Dagbesteding en Arbeid

Ook mensen met een verstandelijke beperking doen graag mee aan het gewone maatschappelijke leven. Ook zij verrichten graag zinvol werk

Lees meer >
Wonen

Wonen

Ook mensen met een verstandelijke beperking wonen graag in een fijn huis, in een prettige omgeving. Prisma denkt graag met u mee. En houdt rekening met de zorgvraag en uw persoonlijke wensen.

Lees meer >
Wmo ondersteuning | ondersteuning thuis

Wmo ondersteuning | ondersteuning thuis

Ondersteuning thuis houdt in dat je zelfstandig woont buiten een locatie van Prisma, en ook zelf huur betaalt. De begeleiding is niet in nabijheid aanwezig en ondersteuning vindt op afspraak plaats.

Lees meer >
Tijdelijke opvang

Tijdelijke opvang

Wij bieden in verschillende situaties en omstandigheden tijdelijke opvang aan.

Lees meer >
Zorgexpertise

Zorgexpertise

Bij Prisma werken diverse deskundige om jou de de beste zorg en begeleiding te geven, dáár waar zorg nodig is!

Lees meer >

De juiste zorg in vijf stappen

Widget3

 Speel video

widget

Bel ons!088 7702200