Ambulante Gezinsbegeleiding

AGB is in de praktijk vaak een vervolgstap op IAG-VB of soms PPG. Het kan echter ook worden ingezet zonder voortraject.

Zorgaanbod _ondersteuning Thuis _beeldmerkMet AGB helpen we bij het verankeren van aangeleerde vaardigheden en gedrag in het dagelijkse gezinsleven met als doel het veilig thuis laten wonen van kinderen. Het gezin oefent vaardigheden ter versterking van de zelfredzaamheid en de uitvoering van gezinstaken. Dat doen we door herhaling. Samenwerking met reguliere vormen van ondersteuning – al dan niet vrijwillig – is hierbij het speerpunt, zodat steeds minder ondersteuning nodig is.

Meer informatie ontvangen?
Neem contact op met een klantbegeleider van Entree 088-770 - 2491. Je kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact op met jou. De klantbegeleiders van Prisma kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken. Ook kunnen zij informatie verstrekken over de benodigde indicatie.

Welke zorg past bij u?
Tijdens de aanmeldprocedure kijkt een persoonlijk klantbegeleider hoe we het beste kunnen helpen. Zo kunnen wij zorg bieden die past bij de situatie. Wij kijken waar iemand plezier in heeft en over welk talent hij beschikt. Daar spelen wij dan op in. >Bekijk onze aanmeldingsprocedure.

Beperkingen _hoofd _v2 Voorwie _hoofd _v2

widgetwidget

Bel ons!088 7702200