Logeren

Prisma ondersteunt veel gezinnen waarbij een kind met een verstandelijke beperking thuis woont. Deze gezinnen zijn vaak prima in staat om, met wat ondersteuning, thuis de zorg te bieden die het kind nodig heeft. Zij doen dit met liefde en dat gaat goed. Om deze gezinnen af en toe te ontlasten is Prisma op zoek naar logeergezinnen.

Logeergezin

ALogerenls logeergezin neem je de zorg voor een kind met een verstandelijke beperking even over. Op die manier kan zowel het kind als het gezin weer op adem komen. Prisma werkt inmiddels al samen met meerdere logeergezinnen / gastgezinnen en de ervaringen zijn geweldig. Met drie geïnteresseerde gezinnen zijn inmiddels de intakegesprekken afgenomen. Een mooie uitspraak van een ouder die we onlangs spraken was: "Kon er voor ieder kind maar zo'n oplossing bestaan." Juist om die reden is Prisma op zoek naar meer logeergezinnen. Interesse om logeergezin te worden, lees hier onze mooie voorbeelden!

Praktische informatie
Vaak gaat het om een of twee weekenden per maand of een paar dagen opvang in vakantieperiodes. Dit wordt overigens helemaal naar de wensen en behoeften ingevuld van zowel het gezin als u, als logeergezin. U ontvangt een vergoeding.

Potentiële logeergezinnen doorlopen eerst een paar stappen. Er komen twee medewerkers van Prisma bij u thuis langs voor een intakegesprek. Vervolgens vindt een uitgebreide screening plaats. Op die manier bent u zo goed mogelijk voorbereid op de komst van een logé.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd, benieuwd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kitty Schipperheijn via kschipperheijn@prismanet.nl of via 06-23731020

 

 

widgetwidgetwidget

Bel ons!088 7702200