Meer Mens

Contact maken doe je met aandacht. Aandacht voor je eigen gedachten, gevoelens, verlangens en overtuigingen. Maar ook aandacht en afstemming voor de 'binnenwereld' van de ander. Dat betekent luisteren, voelen, kijken, ervaren. Van de een naar de ander.

De methode Meer Mens is een combinatie van theoretische uiteenzetting en tegelijkertijd ook voelen wat contact maken kan betekenen, waarbij ervaringsordening ondersteunt in het begrijpen hiervan. Aan bod komt ook het signaleringsplan.

Er is veel ruimte voor zelfreflectie in de vorm van individuele coaching, coaching in sub teams en video analyse.Bij begeleiders komt een beweging op gang waar men de verkregen inzichten herkent en voelt bij zichzelf en bij de ander.Dit inzicht gebruik je bij de reflectie op het eigen gedrag, dat van collega’s en anderen in het contact.
De medewerker heeft inzicht in zijn persoonlijke kwaliteiten; weet/voelt wat hij van zichzelf meebrengt in het contact en wat dit doet met de ander in het contact.

Voor meer uitleg over de methode Meer Mens kunt u mailen naar meermens@prismanet.nl of telefonisch contact opnemen met één van de casemanagers:

Geert Huijbregts 06-11050595
Anita van Dongen 06-25051993
Hans Frieling 06-12390063
Ingrid van Dongen 06-12390068

 

widget

Bel ons!088 7702200