Jac de Bruijn aangesteld als bestuurslid van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

Datum: 14 dec 2018Onderwerp: Nieuws

Jac is per 29 november 2018 aangesteld als bestuurslid VGN voor een periode van 4 jaar.

Jac _de _bruijnVGN kiest voor Jac omdat ze het bestuur willen versterken met een bestuurder die zich herkent in het gedachtengoed van de vernieuwing van de vereniging en omdat Jac visie en deskundigheid in kan brengen om de vernieuwing daadwerkelijk door te voeren.  

Deze functie voert Jac uit naast zijn functie als Lid van Raad van Bestuur bij Prisma. Jac over zijn aanstelling: "de VGN heeft de kracht om als brancheorganisatie proactief te zijn in de profilering en in het verbeteren van de positie van mensen met een specifieke of bijzondere zorgvraag. Dat is ondenkbaar zonder de kracht van medewerkers en hun positie vanuit goed werkgeverschap. Ik herken dit in de beweging die de VGN de afgelopen jaren maakt. Dat betekent een verhoging van kwaliteit waar ik graag aan bij wil dragen."

Prisma is erg trots op de aanstelling van Jac. Jaap de bruin: ¨met de aanstelling van Jac kunnen we niet alleen op Prisma niveau maar ook op brancheniveau onze visie overbrengen met als doel om onze cliënten, maar ook cliënten die geen zorg ontvangen van Prisma, de best mogelijke zorg te bieden.¨

 

Bel ons!088 7702200