Vrijwilligers

IMG 1600 Bnnr

Wat kan jij betekenen voor iemand anders?

Vrijwilligers zijn onmisbaar.
Met vrijwilligerswerk help je niet alleen anderen, het kan ook nog eens erg goed zijn voor jezelf. Je komt andere mensen tegen, doet nuttig werk en je krijgt waardering.

Wil jij aan de slag als vrijwilliger? Wij hebben verschillende soorten vrijwilligerswerk. Wil jij je elke week inzetten voor een ander of wil je liever een paar keer per jaar iets doen? Of misschien ben je een student en ben je op zoek naar een maatschappelijke stage. 

Bekijk hoe jij iets kunt betekenen voor iemand anders. Door de legio aan mogelijkheden is er altijd wel een match te maken. En misschien heb jij er zelf ook ideeën bij hoe jij jouw talenten kunt inzetten voor een ander. Wij maken graag kennis met jou.

Word vrijwilliger

Leuk dat jij interesse hebt in vrijwilligerswerk bij ons. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met jou om zo met elkaar de mogelijkheden te bespreken.  

Bel met het Service Punt Prisma: 06 - 15 874 138 of stuur ons een mailtje en wij nemen contact op met jou. 

 

Mail ons

Het verhaal van vrijwilliger Maria

Vrijwilligers Kip

Wat past bij jou?

Vrijetijdsactiviteiten en clubjes

Lijkt het je leuk om een soos te leiden, heb jij iets met paarden, voetbal, biljarten, dieren, zwemmen of wandelen? Jouw inzet zorgt ervoor dat cliënten kunnen blijven genieten van deze activiteiten.

Werken als vrijwilliger kan op veel verschillende manieren. Wat doe jij het liefst? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Of neem contact met ons op
Bel ons: 06 15 874 138

Meer mogelijkheden

Maatje of Buddy

Als maatje of buddy word je gekoppeld aan één cliënt. Door jouw inzet krijgt een cliënt de kans om te gaan sporten, winkelen, ergens een kopje koffie te drinken of andere activiteiten te ondernemen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat jij en de cliënt samen plezier hebben en op een ontspannende manier kunnen genieten.

Vrijwilligerswerk op een woonvoorziening of activiteitencentrum

Je word gekoppeld aan een woonvoorziening of activiteitencentrum en geeft de cliënten extra aandacht door een gezellig praatje aan te knopen, een kopje koffie met elkaar te drinken, een spelletje te spelen of met verschillende cliënten een uitstapje te maken. 

Daarnaast ben je ook welkome ondersteuning voor de begeleiding. Door bijvoorbeeld groepsactiviteiten te organiseren of wat huishoudelijke taken voor je rekening te nemen. Per locatie of cliënt kan dit heel verschillend zijn. De locatie zorgt vooraf voor de input van de invulling voor het vrijwilligerswerk en gaat hier samen met jou over in gesprek.

Vrijwilligerswerk met specifieke expertise/deskundigheid

Heb jij inhoudelijke kennis die je goed kunt inzetten bij specifieke activiteiten of projecten? Wij zoeken met regelmaat vrijwilligers voor Landpark TV, de boerderij, pastorale dienst, of het servicepunt vrijwilligers. En misschien heb jij er zelf ook ideeën bij hoe jij jouw talenten kunt inzetten voor een ander.

Ontvang jij zorg van ons? Ook dan kun je aan de slag als vrijwilliger

Krijg jij zorg van Prisma. Maar vind jij het ook leuk om je in te zetten voor ander cliënten, locaties of projecten? Word dan vrijwilliger. Ben jij benieuwd wat jij kan doen? Neem contact met ons op.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden

Bel ons of mail ons. Je bent altijd welkom.