Onze werkwijze

Zorg aanvragen bnnr 2.jpg

Meld je aan bij Prisma gehandicaptenzorg

Als je een Wmo beschikking of Wlz indicatie hebt, kun je je aanmelden voor de zorg bij Prisma. Wij helpen jou verder met ondersteuning die precies bij jou past.

1. De aanmelding
Aanvinken.jpg (1)

Je wilt weten wat Prisma voor jou kan betekenen. Wij helpen jou graag verder met de juiste zorg en ondersteuning. Als je belt of mailt, krijg je een persoonlijke klantbegeleider toegewezen. Zo hoef je niet steeds opnieuw jouw verhaal te doen. Samen met hem of haar ga je op zoek naar een goede oplossing voor jouw hulpvraag.

2. Wie ben jij?
Spiegel prisma.jpg

Jouw persoonlijk klantbegeleider wil jou leren kennen en is benieuwd wat jij belangrijk vindt. Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis kijken jullie samen met jouw familie wat jouw vragen en wensen zijn. En of de zorg van Prisma iets voor jou is.

3. Wat je kunt verwachten
Lampje.jpg

Wij vinden het belangrijk dat de zorg precies past bij wie jij bent. Wat verwacht je van ons? En wat wil en kan jouw familie nog doen? Als je wilt, bezoeken we daarom bijvoorbeeld een aantal woningen of dagbestedingsplekken. Daar kun je dan meteen kennismaken. Er is niet altijd meteen een plek beschikbaar. Heb jij wel al snel een plek nodig, dan kijken we wat we nu al voor jou kunnen betekenen.

4. Als je bij ons komt wonen
sleutelsVGZBrochure.jpg

Als we een goede plek voor je vinden, is het tijd om de details van jouw zorg door te spreken. Jij en jouw familie maken met een kopje koffie of thee kennis met de begeleiders op de locatie. Zij leiden jullie meteen rond door het gebouw. Ook wordt er met jou een plan gemaakt voor de dagelijkse zorg. Hierin spreken we precies af hoe we de zorg afstemmen op jouw voorkeuren, mogelijkheden en talenten.

Huis.jpg
“Wij zorgen voor jou zoals jij dat prettig vindt. We volgen de dagelijkse routine die jij gewend bent en hebben aandacht voor zaken die jij belangrijk vindt. Voel je bij Prisma helemaal thuis.”
Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent. Meld je aan en maak kennis.