Organisaties van Prisma

Landpark Assisie bnnr2_v2.jpg

Samen sta je sterker. Daarom werken er meerdere zorginstellingen onder onze vlag.
Hier een opsomming van welke organisaties onder Prisma vallen.

Onderdeel Prisma makker.jpg

Makker

Onder de naam Makker bieden wij ambulante begeleiding: dit betekent dat je thuis wat extra hulp krijgt. Bijvoorbeeld bij het organiseren van jouw huishouden, plannen van jouw dag of zoeken naar een passende werkplek. Onze begeleiders luisteren naar jouw verhaal en helpen je vooruit.
Ga naar de website van Makker
fittin

Fittin

Jouw idee, wij denken mee. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te regelen bij het opzetten van een wooninitiatief. Met Fittin ondersteunen we je bij elke stap. We kijken in ons eigen netwerk, helpen bij het samenstellen van een fijne groep mensen en bereiden de bewoners voor op de verhuizing. Ook na de verhuizing houden we goed in de gaten hoe het gaat. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kind zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek.
Ga naar de website van Fittin
Logo landpark asssisie prisma.jpg

Landpark Assisië

Jij komt helemaal tot rust op Landpark Assisië in Biezenmortel. Al meer dan 110 jaar helpen we hier mensen met een verstandelijke beperking. Bekijk dit prachtige terrein dat middenin de Brabantse natuur ligt.
Naar de website van Landpark Assisië
Logo adapt reintegratie prisma.jpg

Adapt Re-integratie

Werken vind jij fijn. Maar door jouw beperking is het lastig om een geschikte baan te vinden. Adapt vindt dat iedereen recht heeft op een fijne baan. De begeleiders helpen jou om nieuw werk of een nieuwe ervaringsplaats te vinden.
Naar de website van Adapt Re-integratie
Prisma vrienden logo prisma.jpg

Prisma Vrienden

Jij wordt net als ieder ander blij van sporten, studeren of leuke dingen doen. Maar daar is niet altijd geld voor. Prisma Vrienden kan jou, als cliënt van Prisma, misschien steunen met geld of met diensten. Zo kun je misschien alsnog naar de bioscoop of sporten. Doe een aanvraag.
Naar de website van Prisma Vrienden
Logo kunst en ambacht prisma.jpg

Prisma Kunst en Ambacht

Met een WLZ indicatie voor dagbesteding kun jij al jouw creativiteit kwijt bij Prisma Kunst en Ambacht. Deze ateliers zijn er speciaal voor mensen met een beperking. Regelmatig werken zij samen met kunstenaars uit de regio. Ontwikkel hier jouw creativiteit en laat anderen zien wat jij kunt.
Naar de website van Kunst en Ambacht
Onderdeel Prisma bijonz.jpg

Multipoli BijOnz

Heb jij een vraag over jouw beperking en heb je het gevoel dat je nergens terecht kunt? Multipoli Bijonz heeft het antwoord. Zij luisteren en helpen je op weg.
Naar de website van Multipoli BijOnz