Wooninitiatieven

Met een wooninitiatief creëer je zorg op maat.

Een wooninitiatief starten

Als jouw kind ergens anders gaat wonen, wil je de best mogelijke zorg. Het loslaten is een grote stap. Heb je al overwogen om een wooninitiatief te starten? Zo denk je zelf mee over de zorg.

 

✔️ Houd als ouder zelf de regie

✔️ Profiteer van de jarenlange ervaring bij het starten van wooninitiatieven

✔️ Ontvang persoonlijk advies en ondersteuning in het gehele proces

GettyImages-577952592_super_kl.jpg

Houd de regie

Door omstandigheden is het voor kinderen met een beperking niet altijd mogelijk om thuis te blijven wonen. Of misschien willen zij net als hun broers en zussen een plek voor zichzelf. Een wooninitiatief betekent een veilig tweede thuis. Jij houdt de regie over de woonvorm, zorg en begeleiding. Jouw kind woont in een kleinschalige groep van gemiddeld twaalf personen. Hier is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de begeleiding wordt afgestemd op individuele talenten en behoeften.

Meer informatie over wooninitiatieven
GettyImages-166273107_supe_kl.jpg

Jouw idee, wij denken mee

Natuurlijk hoef je niet alles zelf te regelen bij het opzetten van een wooninitiatief. Wij ondersteunen je bij elke stap. Dat doen we via ons label Fittin. We kijken in ons eigen netwerk, helpen bij het samenstellen van een fijne groep mensen en bereiden de bewoners voor op de verhuizing. Ook na de verhuizing houden we goed in de gaten hoe het gaat. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kind zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek.

Start een wooninitiatief en geef jouw kind een veilig thuis.

Neem contact op
i