IMG 6945

Medezeggenschap bij Prisma

Medezeggenschap, het woord zegt het al: je praat mee over beslissingen. Prisma vindt het belangrijk dat jij mee kan praten over hoe we de dingen binnen onze organisatie doen. Dit kan via het cliëntenplatform. Doe jij mee?

✔️Hoe wij denken over medezeggenschap, dat noemen we 'onze visie'. Onze visie kun je hier lezen.

✔️ Deze visie hebben wij op papier gezet. Het  cliëntenplatform de Centrale Cliëntenraad en Prisma hebben hier samen hun handtekening onder gezet. Dit hebben wij gefilmd. Bekijk het korte filmpje.  

✔️Door middel van overleg en advies kan de Centrale Cliëntenraad invloed uitoefenen op het beleid en de besluitvorming binnen Prisma. Het is een belangrijk orgaan voor het versterken van de positie van cliënten en het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Meepraten

Vind jij het leuk om mee te praten? Of heb jij een vraag aan het cliëntenplatform? Stuur ze een mailtje en wie weet vergader je binnenkort mee!

stuur een mailtje

Wij vinden jouw mening belangrijk

Bekijk hieronder het filmpje en kijk hoe jij mee kunt doen aan medezeggenschap

Dit vinden wij belangrijk

IMG 6945
“Niet alle bewoners zijn in staat om van zichzelf te laten horen. Sommige bewoners durven dat niet, weten niet hoe ze dat moeten doen of ze kunnen het niet dankzij communicatieve beperkingen. Maar ook hun mening moet gehoord worden." Esmee - voorzitter cliëntenplatform.
Lees mijn hele verhaal

Prisma heeft naast het cliëntenplatform meerdere medezeggenschapsraden

Wil jij hier meer over weten?