Werken bij Prisma

Werken bij Prisma kan op verschillende manieren. Ga voor een leerzame stage of solliciteer als begeleider. Wij verwelkomen je graag.
Imageprisma

Prisma als werkgever

Goed zorgen. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze werknemers. Het leverde ons het ‘Beste werkgevers keurmerk’ op.
Naar Prisma als werkgever

Kom werken bij Prisma

Werken in de zorg. Het is bijna een roeping. Wij zijn trots op onze betrokken medewerkers die zich met hart en ziel inzetten om mensen met een beperking te helpen. We breiden ons team graag uit met jouw kwaliteiten. Of het nu gaat om een leerzame stage of een kantoorbaan: er zijn volop vacatures. Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct.

werken bij Prisma 3.jpg

Een baan als zorgprofessional

Jij helpt onze cliënten om zo gelukkig en zelfstandig mogelijk te zijn. Samen met het netwerk ga je aan de slag. Lijkt je dat wat? Solliciteer dan.
Naar een baan in de zorg
Arbeidsvoorwaarden.jpg

Vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar bij goede en persoonlijke zorg. Versterk ons team van meer dan 800 vrijwilligers en maak het verschil.
Naar vrijwilliger
Werken op kantoor bij prisma.png

Een functie op kantoor

Ook achter de schermen zetten we ons dagelijks in voor de beste zorg voor onze cliënten. En jij kunt ons helpen. Wat past bij jou?
Naar kantoorvacatures
Werken bij Prisma stage werkplek.jpg

Stage

Of je nu een BOL-opleiding Gezondheidszorg doet of op zoek bent naar een junior traineeship: wij bieden stages in alle soorten en maten.
Naar Stages
pleegzorg Prisma.png

Gastgezin of logeerouder worden

Door gastgezin of logeerouder te worden bij Prisma geef je kinderen met een beperking tijdelijk of voor langere tijd een veilig thuis. Laat je informeren over de opties.
Geef je op
Werken bij Prisma leerwerkplek2.png

Leerplek

Vaak leer je het meeste door gewoon te doen. Prisma biedt daarom leer-werkplekken op verschillende niveaus. Bekijk of er iets voor jou bij zit.
Naar leer-werkplekken
IMG_6482_b_klein.jpg

Vacatures voor cliënten

Een loopbaan voor iedere cliënt. Dat is wat we willen.
Meer over begeleid werken
Meisje in rolstoel 1920.jpg

Vakantiebaan

Jij doet een zorgopleiding en wilt in de zomervakantie graag werkervaring opdoen. Kom in de periode van juni tot en met september bij ons en leer terwijl je aan het werk bent.
Naar vakantiebanen
Neem contact op
i