Kom werken bij Prisma

Werken in de zorg. Het is bijna een roeping. Wij zijn trots op onze betrokken medewerkers die zich met hart en ziel inzetten om mensen met een beperking te helpen. We breiden ons team graag uit met jouw kwaliteiten. Of het nu gaat om een leerzame stage of een kantoorbaan: er zijn volop vacatures. 

Heb je een vraag over werken bij Prisma?
Stuur ons een WhatsAppje.
 Chat on WhatsApp

Bekijk direct alle vacatures

Prisma als werkgever.jpg

Prisma als werkgever

Goed zorgen. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze werknemers. Het leverde ons het ‘Beste werkgevers keurmerk’ op
Lees meer
Werken bij Prisma stage werkplek.jpg

Stage

Of je nu een BOL-opleiding Gezondheidszorg doet of op zoek bent naar een junior traineeship: wij bieden stages in alle soorten en maten.
Lees meer
Werken bij Prisma leerwerkplek2.png

Leer- werkplek

Vaak leer je het meeste door gewoon te doen. Prisma biedt daarom leer-werkplekken op verschillende niveaus. Bekijk of er iets voor jou bij zit.
Lees meer
Joost Testemonial 800

Werken in de complexe zorg

Heb je vragen over het werken in de complexe zorg? Wil je een keer een kijkje komen nemen? Neem gerust contact met ons op.
Lees meer
Vakantiewerk in de zorg

Vakantiebaan

Jij doet een zorgopleiding en wilt in de zomervakantie graag werkervaring opdoen. Kom in de periode van juni tot en met september bij ons en leer terwijl je aan het werk bent.
Lees meer
Landpark Assisie Voor Op Kantoor Kl 500P

Werken op het Landpark

Op Landpark Assisië kun je helemaal jezelf zijn. Net als iedereen die er woont, werkt of het terrein bezoekt. Mensen met en zonder beperking, in een park waar zorg en samenleven dicht bij elkaar liggen.
Lees meer
Multipoli Bijonz

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Met vrijwilligerswerk help je niet alleen anderen, het kan ook nog eens erg goed zijn voor jezelf.
Lees meer
IMG_6482_b_klein.jpg

Vacatures voor jou

Een loopbaan voor iedere cliënt. Dat is wat we willen.
Lees meer
pleegzorg Prisma.png

Gastgezin of logeerouder worden

Door gastgezin of logeerouder te worden bij Prisma geef je kinderen met een beperking tijdelijk of voor langere tijd een veilig thuis. Laat je informeren over de opties.
Lees meer
Imageprisma

Prisma als werkgever

Goed zorgen. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze werknemers. Het leverde ons het ‘Beste werkgevers keurmerk’ op.
Naar Prisma als werkgever

Wil jij graag kennismaken met onze mensen?

Wij stellen ze graag aan je voor

Op zoek naar een baan? Whatsapp ons!
i