Werken bij Prisma

Werken bij Prisma kan op verschillende manieren. Ga voor een leerzame stage of solliciteer als begeleider. Wij verwelkomen je graag.
Imageprisma

Prisma als werkgever

Goed zorgen. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze werknemers. Het leverde ons het ‘Beste werkgevers keurmerk’ op.
Naar Prisma als werkgever

Kom werken bij Prisma

Werken in de zorg. Het is bijna een roeping. Wij zijn trots op onze betrokken medewerkers die zich met hart en ziel inzetten om mensen met een beperking te helpen. We breiden ons team graag uit met jouw kwaliteiten. Of het nu gaat om een leerzame stage of een kantoorbaan: er zijn volop vacatures. Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct.

Werken In Ze Zorg

Een baan als zorgprofessional

Jij wilt graag werken in de gehandicaptenzorg. Prisma heeft vacatures voor alle doelgroepen. Van mensen met een lichte tot een ernstige beperking, in alle leeftijden en met verschillende problemen. Wij helpen mensen altijd om zo gelukkig en zelfstandig mogelijk te leven. Samen kijken we wat iemand kan, wat iemand wil en wat onze meerwaarde is. We vinden het belangrijk dat iedereen zich serieus genomen en gewaardeerd voelt. Herken jij je in deze visie? Solliciteer dan snel.
Bekijk onze vacatures
IMG 6581 Edit

Werken in de complexe zorg

Werken in de dynamische wereld van de complexe zorg. Dat kan een mooie nieuwe stap zijn in jouw Carrière. Werken met mensen met een complexe zorgvraag is misschien niet altijd makkelijk, maar ontzettend waardevol.

Wij laten jou graag kennis maken met de complexe zorg. Tijdens (digitale) informatiebijeenkomsten vertellen onze medewerkers uit de complexe zorg met passie over hun werk in de complexe zorg. Ben jij klaar voor je volgende stap? Check de data van de (digitale) bijeenkomsten en meld jezelf aan!
Meer over de complexe zorg
IMG 6859 (1)

Werken op Landpark Assisië

Werken met leuke collega's in een inspirerende omgeving. Het Landpark Assisië is een groene, levendige omgeving wat de mogelijkheid biedt om veel met bewoners te kunnen ondernemen.

Wat zorgmedewerkers zeggen over het Landpark: "Als ik in de ochtend aan kom rijden op het Landpark, rij ik meteen de natuur in. Er heerst hier rust en toch bruist het ook'’ - Xaviera begeleider niveau 4

Kortom, het landpark is een werkplek die volop in beweging is en die mogelijkheden biedt voor jou. Nieuwsgierig? Maak kennis met ons.
Meer over het Landpark
Arbeidsvoorwaarden.jpg

Aan de slag als vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar bij goede en persoonlijke zorg. Versterk ons team van meer dan 800 vrijwilligers en maak het verschil. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak kennis met ons.
Lees meer
Werken op kantoor bij prisma.png

Een functie op kantoor

Ook achter de schermen zetten we ons dagelijks in voor de beste zorg voor onze cliënten. En jij kunt ons helpen. Wat past bij jou?
Bekijk onze vacatures
Werken bij Prisma stage werkplek.jpg

Stage

Of je nu een BOL-opleiding Gezondheidszorg doet of op zoek bent naar een junior traineeship: wij bieden stages in alle soorten en maten.
Naar stages
Werken bij Prisma leerwerkplek2.png

Leerplek

Vaak leer je het meeste door gewoon te doen. Prisma biedt daarom leer-werkplekken op verschillende niveaus. Bekijk of er iets voor jou bij zit.
Naar leer-werkplekken
pleegzorg Prisma.png

Gastgezin of logeerouder worden

Door gastgezin of logeerouder te worden bij Prisma geef je kinderen met een beperking tijdelijk of voor langere tijd een veilig thuis. Laat je informeren over de opties.
Geef je op
IMG_6482_b_klein.jpg

Vacatures voor cliënten

Een loopbaan voor iedere cliënt. Dat is wat we willen.
Meer over begeleid werken
Meisje In Rolstoel 1920

Vakantiebaan

Jij doet een zorgopleiding en wilt in de zomervakantie graag werkervaring opdoen. Kom in de periode van juni tot en met september bij ons en leer terwijl je aan het werk bent.
Naar vakantiebaan

Wil jij graag kennismaken met onze mensen?

Wij stellen ze graag aan je voor

Neem contact op
i