Prisma als werkgever

Als werkgever besteedt Prisma veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Tussen de cliënten en jou, maar ook tussen collega’s onderling. Daarom leren we je graag kennen en vertellen we ook meteen wat over onszelf. Zo ontdek je online alvast of er een eerste klik is en of onze bedrijfscultuur bij jou past. Nog vragen? Je kunt natuurlijk altijd even bellen.

Heb je een vraag over vacatures of wil je weten of je iets kan betekenen voor Prisma? Stuur even een appje.Chat on WhatsApp

Multipoli Bijonz.jpg

Onze cultuur

Wij staan voor gelijkwaardig en persoonlijk contact. Die betrokken houding vragen we dus ook van jou. Leer onze organisatie kennen.
Naar bedrijfscultuur
0Y8A8561_b_b.jpg

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Plus aantrekkelijke extraatjes, zoals een duurzame inzetbaarheidsbonus en een eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden
solliciteren 3.jpg

Zo solliciteer je

Solliciteren bij Prisma gaat volgens een vast stappenplan. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Dat vinden wij wel zo open en eerlijk.
Naar sollicitatieprocedure
Loopbaanmogelijkheden prisma.jpg

Loopbaanmogelijkheden

Mensen die in de zorg werken, delen allemaal een bevlogenheid. Medewerkers van Prisma zijn nieuwsgierig, professioneel en enthousiast. Ze zijn bepalend voor de zorg die wij bieden. Daarom werken we graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
Loopbaanmogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden om te werken bij Prisma

Of ga direct naar vacatures