Zo solliciteer je bij Prisma

Onze stichting staat voor persoonlijk contact en betekenisvolle begeleiding. Wij verwelkomen graag nieuwe medewerkers die zich herkennen in onze missie en visie. Een leuke vacature gezien? Solliciteren bij Prisma doe je zo.

1. De sollicitatie
solliciteren 3.jpg

Als je een interessante vacature ziet, solliciteer je gemakkelijk via de knop solliciteer direct. Upload jouw motivatiebrief en cv en overtuig ons van jouw meerwaarde. Daarna krijg jij een ontvangstbevestiging per mail.

 

2. De eerste selectie
eerste selectie 3.jpg

We kijken of jouw motivatiebrief en cv passen bij de functie waarop jij solliciteert. Als dat zo is, nodigen we je uit voor een gesprek. Als we besluiten om je niet uit te nodigen, ontvang je ook een bericht van ons. Zo weet je waar je aan toe bent.

3. Kennismaken
Kennismaken 3_2.jpg

Graag maken we kennis om te kijken of het van beide kanten klikt. We vertellen je wat meer over het werken bij Prisma en over de specifieke functie. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw ambities, werkervaring en persoonlijke interesses.

4. De tweede selectie
tweede selectie 3.jpg

Nu we je wat beter kennen, kijken we of of jij bij Prisma past. Zo ja, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Zo nee, dan bellen we je om uit te leggen waarom we vinden van niet.

5. Meelopen
Meelopen 3.jpg

Wil jij aan de slag als begeleider? Dan plannen we een dagdeel waarin je mee mag lopen. Op deze manier krijg jij een beter beeld van de locatie, de cliënten en jouw toekomstige collega’s.

6. Assessment
Assessment 3_2.jpg

Je bent nu bijna aan het einde van onze sollicitatieprocedure. Soms vragen we je op dit punt om een assessment te maken om jouw kwaliteiten te testen. Als dit onderdeel is van de selectie, vermelden we dit altijd al in de vacature.

7. Arbeidsvoorwaardengesprek
Arbeidsvoorwaardengesprek 3.jpg

Het is nu tijd om het te hebben over jouw startsalaris en overige arbeidsvoorwaarden. We denken met jou mee en komen samen tot een passende oplossing.

8. VOG en referenties
VOG en referenties 3.jpg

Last but not least: we willen graag een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van jou ontvangen. Het is belangrijk dat je dit document voor jouw eerste werkdag inlevert. Uiteraard vergoeden wij alle kosten die je hiervoor maakt. Ook is het mogelijk dat we jouw opgegeven referenties checken bij voorgaande werkgevers.

9. Aan de slag
Aan de slag 3.jpg

Alle stappen doorlopen? Dan mag je vanaf nu officieel bij ons aan de slag. Welkom in ons team!

Wij informeren je graag.

Zijn er toch nog zaken omtrent het solliciteren bij Prisma niet helemaal duidelijk?