Onze arbeidsvoorwaarden

Helder en duidelijk. Dat zijn wij over jouw arbeidsvoorwaarden. Lees wat je kunt verwachten in de zorg.

Na een succesvolle sollicitatie volgt een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de puntjes op de i zetten. Ook hier gaan we uit van gelijkwaardigheid en aandacht voor elkaar. Samen komen we er wel uit. Niet voor niets ontvingen we het ‘Beste werkgevers keurmerk’.

Fijne werkomgeving.jpg

Een fijne werkomgeving

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij voor een veilige werkomgeving waarin we rekening houden met goede arbeidsomstandigheden. We werken actief aan jouw gezondheid voordat jij überhaupt ziek wordt. We besteden aandacht aan een goede werkplek, persoonlijke doelen en ontspanning. Zo blijf jij fit.

rekenmachine en geld.jpg

Een eerlijk salaris en aantrekkelijke regelingen

Jij ontvangt een marktconform salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg. Wij regelen alles voor jouw pensioen met een fijne regeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Ook kun je besparen door mee te doen met onze collectieve ziektekostenregeling. Natuurlijk geven we je een reiskostenvergoeding. Die bedraagt 8 cent per kilometer met een maximum van 30 kilometer. Voor reis- en verblijfkosten bij dienstreizen ontvang je 29 cent per kilometer.
Vrije tijd 2.jpg

Op tijd jouw rust nemen

Door onze onregelmatige diensten plan je jouw uren flexibel. Vakantie vinden wij erg belangrijk. Daarom ontvang je op basis van een fulltime dienstverband 144 wettelijke vakantieuren en vullen wij die aan met 57 extra uur. Gebruik deze extra uren om tot rust te komen of volg een training waar jij blij van wordt.
Extraatjes bij Prisma.jpg

Extraatjes

Hard werken wordt beloond bij Prisma. Je ontvangt een onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag (8%) en ontkurk de champagne bij jouw eindejaarsuitkering (7,05%). Ook geven we je een duurzame inzetbaarheidsbonus van honderd euro netto. Graag geven we je bovendien een vergoeding voor lidmaatschap van de vakbond of beroepsvereniging.
Jij centraal.jpg (1)

Tijd voor jouw gezondheid

Duurzame inzetbaarheid vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij verschillende regelingen om jou te stimuleren tot lichaamsbeweging, zoals een fietsregeling en een sportbijdrage. Ook stelden wij het speciale programma ‘Jij Centraal’ op.
0Y8A8561_b_b.jpg

Wij waarderen onze medewerkers enorm.

Daar horen bijpassende arbeidsvoorwaarden bij. Nog een vraag? Wij beantwoorden hem graag. Bel naar onze personeelsadministratie op telefoonnummer 088 - 770 2410.