Multipoli Bijonz

Onze kernwaarden

 

Wij leren jou graag goed kennen. Zo weten we of je bij onze organisatie past. Natuurlijk vertellen we ook graag iets over onszelf. Lees waar wij voor staan en wat we van jou verwachten. Zo krijg je een idee van hoe het is om te werken voor Prisma.

Kernwaarden van Prisma.jpg

Aangaan

Wij zijn betrokken bij onze collega’s en de cliënten. Daarom gaan we elke situatie aan, hoe moeilijk die ook is.

Erbij horen

Iedereen hoort erbij. Cliënten krijgen bij ons het gevoel dat ze ertoe doen, maar ook als werknemer word je gehoord. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Verantwoord

Voor ons draait het om de juiste balans tussen mogelijkheden en verantwoordelijkheden. We bouwen op onze kennis en ervaring en houden tegelijkertijd rekening met regels en richtlijnen.

Eigentijds wijs

Intensief contact met cliënten en de omgeving leidt tot moderne oplossingen op maat. We durven gebaande paden te verlaten en blijven altijd zelf nadenken.

DSC_4088_b_b.jpg

Voor onze cliënten

Persoonlijk contact is belangrijk om de beste zorg te organiseren. Je luistert goed naar de cliënten en hun omgeving, bent makkelijk in de omgang en blijft altijd professioneel. Je laat de cliënten en hun netwerk bovendien keer op keer weten dat ze ertoe doen en behandelt hen gelijkwaardig. Zo zorgen we samen voor geluk, gezondheid en veiligheid.
0Y8A8138_b.jpg

Van onze medewerkers verwachten wij

Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker betrokken is en met plezier naar zijn werk gaat. Als collega’s onderling toon je respect naar elkaar en werk je nauw samen met andere afdelingen, specialisten of locaties. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Wij geven jou de ruimte om jouw werk zelf zo in te richten om de beste resultaten te bereiken.
Multipoli Bijonz.jpg

Ga enthousiast aan het werk

Maak het verschil voor onze cliënten. We maken graag kennis met je.
Vacatures