Werken in de complexe zorg.

Werken in de complexe zorg, niet altijd makkelijk maar wel ontzettend waardevol.

Maak kennis met de complexe zorg

Om jou kennis te laten maken met de complexe zorg organiseren wij Meet & Greet. Op 4 februari wordt de bijeenkomst gehouden in het Gezondheidscentrum in Biezenmortel. Mochten de coronamaatregelen dit nog niet toelaten dan wordt de bijeenkomst digitaal georganiseerd. 

Wil jij ontdekken of het werken in de complexe zorg een mooie vervolgstap voor jou is? Meld je dan aan! Wij zien jou graag op één van onze bijeenkomsten. 

Benieuwd hoe onze medewerkers het werken in de complexe zorg ervaren? Bekijk de video hieronder van Marlot of lees - op deze pagina - de verhalen van Joost en Maaike. Zij vertellen met passie over hun werk in de complexe zorg. 

 

Meld jezelf aan

Laat jezelf inspireren tijdens een Meet & Greet met de complexe zorg.

De (digitale) Meet & Greet staan gepland op:

  • 4 februari 2022 van 14.30 - 15.30 Gezondheidscentrum | Biezenmorel (afhankelijk van de coronamaatregelen anders wordt deze sessie digitaal georganiseerd)

  • 29 maart 2022 van 13.30 - 14.30
    Groot Ijpelaardreef | Breda

  • 13 mei 2022 van 14.30 - 15.30 
    Centraal Kantoor | Waalwijk
Aanmelden
IMG 6570 Edit R

Maaike werkt met complexe jongeren

Veel mensen in haar omgeving kijken met bewondering naar het werk dat Maaike Reniers (28) doet. Ze geeft toe: werken met jongeren met een complexe zorgvraag is niet altijd makkelijk, maar ze vindt het heel waardevol om haar steentje te mogen bijdragen aan mensen die het zo hard nodig hebben.
Lees het verhaar van Maaike
Joost Testemonial 800

Joost werkt in de complexe zorg

Joost zet ruim 20 jaar geleden zijn eerste voetstappen binnen de complexe zorg. En daar is hij tot op de dag van vandaag nog steeds werkzaam. Hij geeft een kijkje in deze dynamische wereld.
Lees het verhaal van Joost

Onze mensen zijn trots op het werk dat zij doen

Onze mensen die in de complexe zorg werken kunnen jou hier alles over vertellen. Dat doen zij met trots. Laat je door hen inspireren. Bekijk hun verhaal in deze video's. En maak kennis met - misschien wel - jouw  toekomstige collega's.

Benieuwd naar onze vacatures in de complexe zorg?

Wij maken graag kennis met jou!