Kayleigh | Begeleider niveau 3

Introductiedag Januari 2020 0427,B (1)

Kayleigh vond haar passie als begeleider in de zorg

Als begeleider niveau 3 bij Prisma vond Kayleigh Janssen eindelijk de aansluiting die ze zocht. Ze voelt zich gewaardeerd en haalt voldoening uit de dagelijkse activiteiten. Leer begeleider Kayleigh kennen. 

Passie ontdekken

Na de opleiding tot militair kwam ze er al snel achter dat ze daarmee niet verder wilde. Ze miste het directe contact met anderen en wilde veel liever mensen met een lichte achterstand helpen. Nu is Kayleigh geen onbekende met de zorg. Haar moeder werkt in het ziekenhuis en Kayleighs beste vriendin is maatschappelijk werker. Ze bezocht hun werkplek. “Toen wist ik het zeker. Ik wil met mensen werken. Niet de regie overnemen, maar cliënten juist ondersteunen.” 

Introductiedag Januari 2020 0427,B (1)
“Ik ben er graag voor anderen. Ook voor mijn collega’s." -Kayleigh

Het juiste carrièrepad

Kayleigh behaalde haar diploma medewerker maatschappelijke zorg bij een andere organisatie. Haar carrièrepad was hier al uitgestippeld. Toch past de organisatie niet bij Kayleigh. “Op een gegeven moment kreeg ik door persoonlijke omstandigheden een kantoorfunctie en was er geen plek meer op de locatie die mij het beste lag. Daarom koos ik uiteindelijk voor een nieuwe functie bij Prisma. Hier voel ik me welkom en op mijn gemak in mijn werkzaamheden.”  

Bij Prisma weet ik dat mijn collega’s blij met me zijn en ik kan doorgroeien als begeleider

Open sollicitatie

Kayleigh besloot een open sollicitatie naar Prisma te sturen. Binnen een dag kreeg ze een uitnodiging om op gesprek te komen. Het contact met HR-adviseur Kitty voelde meteen vertrouwd. “Ik kon heel open vertellen hoe ik mijn carrière voor me zag, wat mijn wensen zijn in een baan en waar mijn kwaliteiten liggen. Ik gaf aan dat ik graag in een betrokken team wilde werken waar ik als begeleider direct iets kon betekenen.” Uiteindelijk ging ze op gesprek bij locatie Jagersberg. Ze werd meteen aangenomen.

Geluk

Nu werkt Kayleigh met een fijne groep en draait ze verschillende avond- en slaapdiensten. “Als ik een cliënt kan helpen en ik merk dat hij iets heeft aan mijn advies, dan ga ik gelukkig naar huis.” Na een paar weken kreeg ze meer verantwoordelijkheden en taken in haar rol als begeleider. “Ik voel me altijd gewaardeerd en weet dat Prisma vertrouwen in mijn kunnen heeft.”

Ga net zoals Kayleigh voor een carrière die bij je past.

Kies een baan als begeleider in de zorg.