Missie en visie 6.jpg

De missie en visie van Prisma

Jij wilt een waardevolle plek in de samenleving. Wij bieden die. Met zoveel mogelijk eigen regie. We kijken verder dan de ‘standaard’ zorg en zijn geïnteresseerd hoe het met je gaat. Jouw persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten zijn leidend voor onze zorg. Dat is de visie van Prisma. Maak kennis met onze denkwijze.

Voel je welkom

Jij doet ertoe en hoort erbij. Ook al kun je niet praten, wij slagen er altijd in om met jou te communiceren. Omdat we weten op welke lichaamstaal we moeten letten, maar vooral omdat we jou persoonlijk leren kennen. Samen met jouw familie en vrienden zorgen we ervoor dat jij een waardevol leven leidt en het naar je zin hebt.

Wij luisteren naar jouw wensen

Wij hebben aandacht voor wat jij wilt. Dat zit al in kleine dingen. Wij onthouden bijvoorbeeld dat jij niet van pindakaas houdt en passen de boodschappen daar graag op aan. Onze begeleiders staan in contact met jouw hele netwerk en luisteren goed naar de hulpvraag. Als het nodig is, schakelen we met andere partijen. Zo krijg jij altijd de beste zorg.

Missie en visie 7.jpg

Dezelfde liefde, aandacht en zorg als thuis

Zorg bij Prisma is maatwerk. Wij stemmen onze begeleiding volledig af op de persoon. We hebben er geen problemen mee om het net even wat anders te doen. Intensief contact met jou en jouw omgeving leidt in onze visie tot de beste zorg. Vertrouw op onze kennis en ervaring, maar geef het vooral ook aan wanneer je verbeterpunten ziet. Want zorgen doe je samen.

Samen werken we aan jouw wensen