Banner Ondek De Zorg3

Ontdek de Zorg week

Overstappen naar de zorg? Misschien wel je beste keus ooit. Heb je een grote affiniteit met het werken met mensen met een beperking? Maar heb je nog niet de benodigde opleiding? Dan investeren wij hier graag in, samen met jou. Je doet dankbaar werk en je bent zo goed als verzekerd van een baan.

Wij investeren in jou:
Overstappen naar de zorg klinkt goed, maar je wilt natuurlijk niet vanaf nul beginnen met een jarenlange zorgopleiding. Als zij-instromer in de zorg leiden we je versneld op zodat je de basiskennis beheerst. Bovendien ben je gelijk al in dienst bij Prisma.

Jij investeert in jezelf:
Je krijgt een gedegen en gestructureerd ontwikkelprogramma dat gericht is op onze visie op zorg en begeleiding. Dit biedt je de voorwaarden om de cliënten goed te kunnen begeleiden en verzorgen.
Na dit ontwikkelprogramma, dat ongeveer drie maanden duurt, kan je kiezen om een BBL-opleiding richting Zorg & Welzijn op niveau 3 of 4 te volgen. Die BBL-opleiding wordt voor jou betaald.
Zie je een 3-jarige BBL-opleiding niet zitten? Geen probleem. Prisma heeft een pakket van leereenheden ontwikkeld, waardoor je als volwassene de opleiding op maat kunt volgen. Op die manier kan elke zij-instromer die wil werken in de gehandicaptenzorg vakbekwaam worden.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Prisma? Kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten en ervaar wat bij jou past. Aanmelden onderaan de pagina.

Informatiebijeenkomsten

Fresiastraat Wijk En Aalburg Prisma

Informatiebijeenkomst Woonvoorziening Wijk en Aalburg

De informatiebijeenkomst op dinsdag 24 maart wordt uitgesteld naar een latere datum. Hiermee volgen we de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij die hier communiceren.
0Y8A7452 B B

Informatiebijeenkomst EVB (ernstig verstandelijke beperking)

De informatiebijeenkomst wordt uitgesteld naar een latere datum. Hiermee volgen we de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij die hier communiceren.
ANBI 2.jpg

Informatiebijeenkomst Ontdek de zorg

De informatiebijeenkomst op 9 april wordt uitgesteld naar een latere datum. Hiermee volgen we de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij die hier communiceren.
De Singel

Informatiebijeenkomst Complexe zorg

De informatiebijeenkomsten worden uitgesteld naar een latere datum. Hiermee volgen we de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij die hier communiceren.