Cliëntenplatform

Wij zetten ons in voor alle cliënten die zorg krijgen van Prisma. Wij komen op voor de medemens en willen het goed voor hen regelen. Eigenlijk zijn we de tussenschakel tussen cliënten en Prisma. Heb je dus een vraag of opmerking of wil je ergens over meepraten en je mening laten horen dan kan het cliëntenplatform je daarbij helpen.

Groepsfoto Clientenplatform (2)_448x 336
Boven van links naar rechts: Puck Willekes, Sjoerd van Heesch, Peter Geluk,
Onder van links naar rechts: Nel Hessels, Ellen de Knegt.
Niet op de foto: Patrick Loonen, Kelly Reid, Serge Cooremans

Sjoerd van Heesh woont in Waalwijk. Hij krijgt 1 uur in de week ondersteuning. Sjoerd werkt 2 dagen op Paspartoe en 2 dagen op het gemeentehuis in de catering. Sjoerd is daarnaast ook muzikant en kunstenaar. Sjoerd heeft in het verleden ook in een LCR gezeten. Sjoerd wil graag notulist worden van het CP.

Puck Willikes woont in een nieuwe woning in Lage Zwaluw. Puck werkt in Oosterhout bij !GO. Zij maakt schoon bij de gemeente Oosterhout dit vindt zij eigenlijk niet zo'n leuk werk. Gelukkig kan zij vanaf april weer gaan werken in de catering van !GO. Puck wil graag de vaste voorzitter worden van het CP.

Nel Hessels woont in een appartement in Lage Zwaluw, de voorziening waar Nel woont, heeft ook een gemeenschappelijke ruimte. Nel werkt 4 dagen op sociale werkvoorziening, waar zij werkzaam is in de automatisering. Op deze afdeling komen allerlei meldingen binnen die zij verwerkt. Nel heeft in het verleden bij de salarisadministratie gewerkt.

Serge Cooremans heeft in vele zorginstellingen gewoond. Hij woont nu in de Tooropstraat in Dongen. Serge werkt bij een bedrijf dat o.a. meubilair maakt voor scholen en inrichtingen van voetbalstadions verzorgt. Serge is het manusje van alles.

Peter Geluk woont in Hoge Zwaluw met zijn vrouw en zoon van 20. Hij is secretaris bij het ABC (stichting van en voor laag-geletterden) www.a-b-c.nu Peter werkt bij zijn broer die een bedrijf heeft in openhaarden, ketels, verwarmingen etc.. Hij is daarnaast nog 1 dag per week werkzaam in de Molen. Peter heeft als hobby fotografie. Hij is lid van het CP omdat hij wil opkomen voor de belangen van de cliënten.

Patrick Loonen woont in een appartement op de Hooghoutseweg. Hij is 34 jaar en werkt 5 dagen per week op Keuterboerderij in Biezenmortel, dieren zijn alles voor hem. Patrick is fan van Elvis Presley en hij is lid van de Elvis Fanclub. Patrick zit bij het CP omdat hij dingen wil bespreken om Prisma te verbeteren.

Hoe kun je het cliëntenplatform bereiken?

Heb je een vraag, opmerking of tip neem dan gerust contact met ons op. Dat kan:

Je kunt ook contact opnemen met één van de coaches. Rimke Griffioen: 06 - 21 88 71 11, rgriffioen@prismanet.nl 

Het cliëntenplatform staat voor je klaar!

Vragen Indien u vragen heeft aan een medezeggenschapsorgaan kunt u zich wenden tot de ambtelijk secretaris van de CCR via 088-7702568 of via e-mail: secretariscentraleclientenraad@prismanet.nl 

widget

Bel ons!088 7702200