1 januari 2023 hét startschot van de samenwerking Wmo beschermd wonen en Wmo begeleiding binnen de regio Hart van Brabant

Bestuurders Samenwerkende Zorgpartijen WMO Regio Hart Van Brabant

Zorgpartijen werken samen

Onlangs is de aanbesteding vanuit de gemeentes uit de regio Hart van Brabant ons definitief gegund. Dat wil zeggen dat er vanaf 1 januari één opdrachtnemer is bestaande uit 11 zorgpartijen voor mensen die Wmo gerichte zorg nodig hebben. De zorgpartijen die gaan samenwerken zijn: RIBW Brabant, SMO Traverse, impegno, Amarant, Prisma, Thebe, GGz Breburg, Sterk Huis, Stichting Het Werkt, ASVZ en MAKS.

Achter de schermen is er al hard gewerkt om deze samenwerking tot een goed geheel te vormen. We willen hiermee de zorg voor cliënten makkelijker en nóg beter maken. Wij als zorgpartijen kunnen beter afstemmen, samenwerken en onze expertise inzetten. Dit zorgt ervoor dat de cliënt goed geholpen wordt en met veel minder loketten te maken heeft.

Meer informatie over de gemeentes binnen de regio Hart van Brabant vind je hier, Cliënten worden via de gemeentes en individueel via de zorgpartij waarvan zij nu zorg krijgen, geïnformeerd.

Op het hoogte blijven van al het nieuws? Dat kan.

Bekijk ons nieuwsoverzicht of volg ons op socials