Unnamed (2)

Save the Date: Landelijk symposium De OverSTAP

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het symposium De OverSTAP. Hier presenteren wij aan u STAP: De Systematische Tabel Aandacht voor Palliatieve Zorg. Deze te personaliseren infographic verdeelt de palliatieve fase in stappen en biedt toegang tot hulpmiddelen met bewezen werking over o.a. markering, gezamenlijke besluitvorming en in kaart brengen van symptomen.

In het symposium tonen we aan de hand van praktijkvoorbeelden de toepassing van STAP. Samen met u sparren we over de meest geschikte toepassing en invulling van STAP bij verschillende organisaties en doelgroepen. Twee boegbeelden, Ilse Zaal - Schuller en Saskia Buijs, uit de palliatieve zorg reflecteren in voordrachten over STAP. We sluiten de avond gezamenlijk af met een hapje en drankje.

Wij heten u van harte welkom op 14 november!

Symposium De OverSTAP

Voor wie: Zorgverleners, bestuurders, beleidsmakers, onderzoekers en andere belangstellenden voor palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dementie, psychiatrische problemen, problemen rond middelengebruik, dak- en thuisloze mensen en andere groepen met belemmerde toegang tot zorg.

Waar:              Avans Hogeschool, locatie Breda

Wanneer:        14 november 2023

Tijd:                16:00 – 20:30 uur

Bekijk ook ons kwaliteitsrapport en bestuursverslag