IMG 20230526 WA0012

Donderdagmiddag 25 mei 2023 opent Brigite van Haaften, lid van de Raad van Bestuur van Prisma, samen met bewoners Ilse de Veer en Patrick Loonen, het Van Gogh Nationaal Park Atelier in de Franciscus Kapel op Landpark Assisië.

De ruim 70 partners van het Van Gogh Nationaal Park, waaronder ondernemers van bedrijven in Brabant, bestuurders van verschillende gemeenten en vertegenwoordigers van uiteenlopende maatschappelijke organisaties, kwamen samen op het Landpark voor een inspiratiesessie over nieuwe vormen van natuurbeheer.

In hun gezamenlijke verhaal laten Brigite, Ilse en Patrick zien dat 'de ontmoeting tussen verschillende werelden' zowel voor het zoeken naar nieuwe vormen van zorg en samenleven op het Landpark als voor het realiseren van een nationaal park nieuwe stijl, een belangrijk startpunt is. 

In lijn met het leven op Landpark Assisië, waarover Ilse, Patrick en Brigite kort iets vertellen, wensen zij de deelnemers aan het Van Gogh Atelier toe dat er mooie dingen mogen gebeuren in de vertraging van de alledaagse ontmoetingen deze middag. 

Tot slot maken zij nog reclame voor de zesde aflevering van de mini-podcast 'klein kijken naar grote veranderingen' waarin Patrick vertelt over het belang van de stem van de natuur in de ontwikkelingen op het Landpark. In deze podcast komt ook de vraag aan de orde waarom Prisma partner is van het Van Gogh Nationaal Park. Deze aflevering is speciaal gemaakt naar aanleiding van dit Van Gogh Atelier 2023 en te beluisteren via Spotify, Soundcloud en Youtube. 

https://youtu.be/2oGFWGGY1Xc

Op het hoogte blijven van al het nieuws? Dat kan.

Bekijk ons nieuwsoverzicht of volg ons op socials