Actueel 3 Computer

Warme samenwerking met Zuidwester versterkt de gehandicaptenzorg

Biezenmortel, 28 augustus 2023 - 

De langdurige en vruchtbare samenwerking tussen Prisma en collega zorginstelling Zuidwester blijft bloeien. Vandaag brachten vertegenwoordigers van Zuidwester een bezoek aan het Landpark in Biezenmortel, waar ze door de Jaap de Bruin en Brigite van Haaften van de Raad van Bestuur werden rondgeleid.

De samenkomst bood een kans voor beide organisaties om kennis en ervaring uit te wisselen, aangezien zij vergelijkbare uitdagingen tegenkomen binnen de gehandicaptenzorg. Tijdens de uitgebreide rondleiding werden diverse belangrijke onderwerpen belicht, waaronder medische zorg, nachtzorg en informele zorg, zoals de tiny houses.

"We zijn verheugd om onze collega's van Zuidwester hier te verwelkomen en de voortdurende samenwerking te versterken," benadrukte Brigite van Haaften, lid van de Raad van Bestuur van Prisma. "Deze uitwisseling van inzichten en kennis draagt bij aan onze gezamenlijke inspanningen om de zorg voor mensen met een beperking naar een hoger niveau te tillen."

De nauwe band tussen Prisma en Zuidwester heeft zich gedurende meerdere jaren ontwikkeld en heeft geleid tot waardevolle resultaten op het gebied van verbeterde zorgpraktijken en innovatieve benaderingen. Beide organisaties delen een gemeenschappelijke visie op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan hun cliënten.

Met de voortdurende uitwisseling van kennis en ervaring tussen Prisma en Zuidwester, zijn beide instellingen vastberaden om gezamenlijk te blijven bouwen aan een betere toekomst voor mensen met een beperking in Nederland.

Bekijk ook ons kwaliteitsrapport en bestuursverslag