Week van de reflectie - Het kleine kijken

Datum: 15 nov 2018Onderwerp: Nieuws

Ter gelegenheid van ‘De landelijke week van de reflectie in de zorg’, presenteert Prisma in de Kapel op Landpark Assisië in Biezenmortel, van 23 tot en met 30 november de tentoonstelling ‘Het kleine kijken’. Aan de hand van verhalen, foto’s en podcasts brengt de tentoonstelling het alledaagse leven op Landpark Assisië in beeld en laat zien hoe er in het contact wordt omgegaan met de spanning tussen vrijheid en verbondenheid die de ondersteuning van mensen met een beperking kenmerkt.

‘Het kleine kijken’ is gebaseerd op verhalen van zowel enkele bewoners als van medewerkers op een woonvoorziening op Landpark Assisië. De verhalen worden op inspirerende wijze tentoongesteld, waarbij de nadruk ligt op het contact tussen de bewoners en de ondersteuning die wordt geboden.

Programma van reflectie & dialoog
In het decor van de tentoonstelling wordt gedurende ‘De week van de reflectie’ iedere dag een gevarieerd programma aangeboden voor een breed publiek. Cliënten, familie, medewerkers, vrijwilligers, buurtgenoten en overige belangstellenden zijn van harte welkom om deel te nemen. Tijdens deze activiteiten worden deelnemers uitgenodigd te reflecteren op en in dialoog te gaan over de betekenis van het kleine kijken in hun eigen leven en in de zorg in het algemeen.

Maandagavond 26 november organiseren we van 19.30 tot 21.30 uur een dialoogtafel. Het wordt een inspirerende dialoog over vrijheid en verbondenheid, maar vooral over het maken van echt contact. Want wat is goed contact? En hoe weet je of je goed contact maakt?

Aanmelden kan via: secretariaat@prismanet.nl.

Openingstijden
De officiële opening van de tentoonstelling is op vrijdag 23 november van 10.30-11.30 uur in de Kapel op Landpark Assisië Hooghoutseweg 3, 5074 NA Biezenmortel.

Van vrijdag 23 november tot en met vrijdag 30 november is de tentoonstelling dagelijks te bezichtigen van 13.00 - 16.00 uur. Kijk hieronder voor meer informatie. 

 

Weekvande Reflectie2 Weekvande Reflectie

Bel ons!088 7702200