Cindy | Begeleider niveau 3

Cindy wilde weer werken in de zorg

Cindy Mulder werkte in het begin van haar loopbaan in de zorg. Bij Prisma op Landpark Assisië in Biezenmortel. Daarna wilde ze meer zien van de wereld en wisselde ze van verschillende banen. Twee jaar geleden, toen ze 40 werd, vond ze het tijd om even bij zichzelf stil te staan. Ze voelde haar ‘zorghart’ weer kloppen en kwam terug op het oude nest: Prisma.

Verlangen naar de zorg

Hoewel Cindy het naar haar zin had in de bedrijfswereld, kon ze de zorg en welzijn niet achter zich laten. Als vrijwilliger ging ze onder andere met haar hond op bezoek bij demente ouderen. Ze besloot haar stoute schoenen aan te trekken en solliciteerde weer bij Prisma. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. “Prisma is innovatief, toegankelijk en heeft een open cultuur. Dat spreekt mij heel erg aan. Je voelt je meteen welkom. Dat geldt voor zowel de medewerker als de cliënt.” 

Cindy Mulder, 012020 1438, 2400X1600
“In het begin was ik nog wat onzeker over mijn terugkomst naar de zorg, maar Prisma gaf mij al het zelfvertrouwen dat ik nodig had." -Cindy Mulder

Nieuwe kansen

Wat Cindy precies wilde doen bij Prisma, was haar in het begin nog onduidelijk. “Ik werkte al tien jaar niet meer in de zorg en had tijd nodig om me te oriënteren. Prisma gaf mij alle ruimte om weer te ontdekken waar mijn hart echt ligt. In een jaar tijd mocht ik allerlei cursussen volgen, van BHV tot insuline spuiten. Het hielp me een beter beeld te krijgen van wat ik het allerleukst vind.”

Cindy Mulder, 012020 1274, B, 1920X1280

Cliënten begeleiden

Nu begeleidt Cindy cliënten die bij RomCa packing inpakwerk verrichten voor bedrijven. “Voor cliënten is deze plek een opstapje naar een reguliere baan. Voor mij is het de ideale mix. Ik sta nog steeds met twee voeten in het bedrijfsleven en kan daarnaast lekker veel aandacht schenken aan mensen die wat extra begeleiding nodig hebben.”

Werken in de zorg laat je nooit achter je

“Werken in de zorg is wat mij gelukkig maakt. Ik geniet dan ook elke dag van mijn werk. Het is bovendien mooi om te zien dat niet alleen ikzelf, maar ook Prisma een enorme professionaliseringsslag maakte. Het maakt me trots dat ik na een loopbaan van 20 jaar weer terug ben op dit oude nest.”

Cindy Mulder, 012020 997, 2400X1600
“Bij Prisma voel ik me op mijn plek” - Cindy Mulder

Heb jij net als Cindy hart voor de zorg?

Bekijk onze vacatures in een unieke werkomgeving