Voor wie?
Mensen met een (verstandelijke) beperking, NAH, bepaalde vormen van dementie en/of psychische problemen, waarvoor opvang in reguliere hospice niet meer mogelijk is
Doelgroep
Kinderen
Jong volwassenen
Volwassenen
Ouderen
Soort zorg
Wonen

Balade hospice

BaLaDe is een multifunctioneel gebouw met onder andere een horecagelegenheid, appartementen een hospice en een orthopedagogisch dagcentrum. Op deze pagina vind je informatie over het hospice.

Hospice Balade Dit is een Hospice speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking, NAH, bepaalde vormen van dementie en/of psychiatrische problemen, waarvoor opvang in een regulier Hospice niet mogelijk is. Er zijn zes plekken beschikbaar. Een multidisciplinair team van professionals is hier 24-uur per dag aanwezig om de cliënten en hun netwerk zo goed mogelijk te ondersteunen. Het hospice biedt respijt zorg waardoor manterzorgers de mogelijkheid hebben om hun zorgtaken (tijdelijk) aan een ander over te dragen. Daardoor kunnen zij de zorg beter volhouden. Meer lezen over palliatieve zorg?

BaLaDe is een multifunctioneel gebouw met onder andere een orthopedagisch dagcentrum, appartementen een hosipice en een horecagelegenheid.

Foto's van de locatie

Bekijk de omgeving

Bereikbaarheid

BaLaDe 220
5142 WX Waalwijk

Routebeschrijving

Bel ons!088 7702200