ODC ‘t Overstapje in Raamsdonksveer | orthopedagogisch dagcentrum

Op orthopedagogisch dagcentrum aan de Beethovenlaan 1 in Raamdonksveer telt elk stapje dat jij zet. Zorgzame mensen helpen kinderen vooruit. Maak nu kennis met deze locatie.

  Kinderen

  Activiteitencentrum

  In een buitenwijk gelegen

 

Adres

Beethovenlaan 1
4941 WB  Raamsdonksveer
odc.overstapje@prismanet.nl

beethovenlaan 1 a.jpg

Hartjes, paraplu’s en een ballenbak

Jouw kind wil sommige dingen beter kunnen, maar ook lekker spelen. Dat kan bij Orthopedagogisch Dagcentrum ‘t Overstapje. Wij helpen kinderen om prikkels van buitenaf tegen te houden. Zo kunnen ze spelen en toch toverstapjes zetten.
Beethovenlaan.jpg (1)

Speciale begeleiding

Op ODC ‘t Overstapje krijgt je kind hulp van specialistische begeleiders. Zij helpen kinderen zodat ze stap voor stap meer dingen alleen kunnen doen. Ze krijgen lessen om te kunnen praten, oefeningen en maken samen met andere kinderen muziek.

Kom tot rust in de snoezelruimte

Je hebt een snoezelruimte waar jij je helemaal op je gemak voelt en samen met een bewegingstherapeut zorg jij in de gymzaal dat je lijf sterker wordt. Je komt overal met je rolstoel en er is ook een bushalte dichtbij. Ook is er voldoende ruimte om te parkeren.

Zaterdagopvang om te ontspannen

Even geen focus op leren, maar een ontspannen dag, toch met structuur. Op zaterdag kunnen de kinderen buitenspelen, snoezelen, knutselen, met water spelen en op de tandem een rondje fietsen met onze begeleiders die gespecialiseerd zijn in hun situatie. Je kind komt in de groep bij leeftijdsgenootjes die in dezelfde situatie zitten.

Ontdek hoe jouw kind speelt en dingen leert bij ODC ‘t Overstapje.

Bel ons voor meer informatie over deze locatie.

Andere locaties in de regio:

 

 

Bel ons
i