Huisvesting_kl.jpg

Het Kornhuys in Dussen | Wooninitiatief

Voel je welkom in het Kornhuys in Dussen. Hier woon je met acht anderen midden op het platteland in een mooie boerderij.

  Jong volwassenen | volwassenen

  Wooninitiatief

 Gelegen in een buitengebied 

 

Adres

Korn 26
4271 BP Dussen
sp.korn26@prismanet.nl

kornhuys 3.png

Een appartement voor jezelf

Op de begane grond woon jij in een mooi, nieuw appartement dat vastzit aan een boerderij. Je hebt hier jouw eigen voorzieningen, maar in de boerderij kun je ook samenkomen met andere bewoners in de woonkamer en keuken. Het is ook mogelijk om te logeren op de boerderij.
kornhuys 2.png

Je thuis voelen

Samen met de begeleiding, jouw ouders en vrijwilligers zorgen we dat jij een veilig thuis hebt in Het Kornhuys in Dussen. Er is altijd wel ruimte om jouw verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld wat je tijdens de dagbesteding meemaakte. Als je zin hebt, doen we veel samen. We organiseren regelmatig een karaokeavond.
kornhuys 1.png

Alle soorten begeleiding

Of je nu erg zelfstandig bent of wat meer hulp nodig hebt bij jouw beperking: wij zorgen dat jij de begeleiding krijgt die bij jou past. Hier maken we samen afspraken over. We ondersteunen jou zowel in de groep als in jouw appartement zelf. Begeleiding is nooit ver weg. Er is bijvoorbeeld elke nacht iemand aanwezig.

In Het Kornhuys voel jij je zeker thuis. Kom bij ons wonen.

Bel ons voor meer informatie over deze locatie.

Andere locaties in de regio:

 

 

Bel ons:
i