Wonen Bij Prisma V2

Dongepark 1 in Dongen | Hospice

Als jij aan het einde van jouw leven thuis niet goed verzorgd kunt worden, ben je welkom in Hospice Balade. Hier sluit je jouw leven zo prettig mogelijk af.

   Palliatief

  Hospice

  Vanaf 5 juli 2023 tijdelijk in Dongen

 

Adres

Tijdelijk bij Mijzo
Dongepark 1
5102 DB Dongen

Tel.: 06 - 27 83 85 11
hospicebalade@prismanet.nl

Hospice Balade heeft het keurmerk Hospicezorg


hospice 3.jpg

Afscheid nemen

Afscheid nemen van het leven is zwaar. En vaak nog moeilijker als je een beperking hebt. In de laatste tijd van jouw leven draait het vaak om de kleine dingen. Kinderen en familie die langskomen, een kamer met jouw eigen spullen en een plek waar je fijn kunt zitten. Hospice Balade is zo’n plek waar je al deze kleine dingen vindt.
hospice 2.jpg

Dag en nacht ondersteuning

Een betrokken team zorgt dat jij alles krijgt wat je nodig hebt. Zij zijn er dag en nacht voor ondersteuning. Maar ook voor een praatje kun je bij hen terecht. We bereiden jou en je familie voor op het afscheid. Samen kijken we terug naar jouw leven en onderzoeken we of er dingen zijn die je voor jouw dood nog wilt doen.
hospice 4.jpg

Jezelf zijn

Jij mag helemaal jezelf zijn in Hospice Balade. We passen ons aan jou aan en luisteren en kijken goed naar wat jij nodig hebt. We leren jou en je familie kennen. Zo komen we samen tot zorg die bij je past. Daarnaast letten we op dat jij zo min mogelijk pijn hebt.

Sluit de laatste tijd in jouw leven zo prettig mogelijk af. In Hospice Balade doen we er alles aan om jou daarmee te helpen.

Bel ons voor meer informatie over deze locatie.

Andere locaties in de regio:

 

 

Alles rustig nalezen?

Bekijk de brochure

Bel ons
i